Malatya
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.40
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2439.8
  • BIST
    10082.77
  • BTC
    62878.32$

Ağbaba,El Ele Verip Malatya’mızı Ayağa Kaldıracağız

Ağbaba,El Ele Verip Malatya’mızı Ayağa Kaldıracağız
Malatya’mız zor günlerden geçti artık gülme vakti”CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba, “Daha güçlü, adil, zengin, bereketli ve mutlu bir Malatya’yı oluşturacağız” dedi. 

“Malatya’mız zor günlerden geçti artık gülme vakti”
CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba, “Daha güçlü, adil, zengin, bereketli ve mutlu bir Malatya’yı oluşturacağız” dedi. 

“Âşık olduğumuz bu şehre hizmet için geliyoruz” diyen Ağbaba, “Çocuğumuzdan yaşlımıza kadar herkese ulaşan bir büyükşehir olacak. Malatyalılar tarih yazıyor; memleketine ve geleceğine sahip çıkıyor. Gençlerin gözündeki, yüreğindeki umut olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı. 

CİDDİ PROJELERLE MALATYA’MIZI AYAĞA KALDIRACAĞIZ”
Ağbaba, depremde büyük yıkım yaşayan Malatya’yı yeniden ayağa kaldırmak için önemli projelerinin olduğuna dikkat çekerek, “Kiracılar için 10 bin sosyal konut projesini hayata geçireceğiz. Kiracılar, kira öder gibi ev sahibi olacak. Yerinde dönüşüm projesini hızlı bir şekilde hayata geçireceğiz. Belediyenin garantörlüğünde yerinde dönüşümü uygulayacağız. Emeklilerimize destek olacağız. Halk Kart ile emeklilerimiz raht bir hayat sürecek. Gençlik merkezleri kuracağız ve gençlerimize burs imkânı sağlayacağız. İstihdam ofisleri kurup istihdam sorununu çözeceğiz. Belediye kreşleri açacağız. Raylı sistem ağıyla trafik sorununu çözeceğiz. Kadın dinlenme merkezleri kuracağız. Yeni Malatyaspor’u ayağa kaldırmak için destek olacağız” dedi. 

MALATYA’YI SAHİPSİZ BIRAKMAYACAĞIZ”

Malatya’ya 12 yıl boyunca milletvekili olarak hizmet ettiğini ve zor gününde yanında olduğunu ifade eden Ağbaba, şunları söyledi:
“12 yıldır Malatya’nın sesi soluğu oldum. Gece demedim gündüz demedim çalıştım. İyi günde kötü günde hemşerilerimin yanında oldum.  Şimdi ayağa kalkma zamanı. Bu şehri hep beraber yeniden kuracağız. Malatya’yı depremde unutanlar, sonrasında da yalnızlığa terk etti. Ekmeğe muhtaç hale getirdi. Malatya’yı bu sahipsizliğe terk etmeyeceğiz. Malatya’mız için var gücümüzle çalışacağız. Malatya’da ümitlerin yeşerdiği, insanların birbirine dostça baktığı bir düzeni hep beraber kuracağız.”

“EL ELE VEREREK MALATYA’MIZI AYAĞA KALDIRACAĞIZ

 Türkiye’nin en çalışkan belediye başkanı olacağını kaydeden Ağbaba, “Ben Malatya ittifakının adayıyım. Ben Malatya’da sağcıların solcuların, Türklerin Kürtlerin herkesin adayıyım. Bir partiye değil Malatya’ya hizmet etmek için bu yola çıktım. Malatya barışın, kardeşliğin, dayanışmanın Türkiye’deki sembolü olacak. Seçim çalışmalarında bu birlikteliği sağladığım için çok mutluyum. Hedefimiz Malatya’mızı ortak bir akılla yöneterek ayağa kaldırmak. Malatya’yı Malatyalılarla beraber yöneteceğiz. Benim makamım caddeler, sokaklar, mahalleler olacak. Türkiye’nin en çalışkan belediye başkanı olacağımın sözünü veriyorum. Malatya 31 Mart’ta değişime hazır. Büyük projelerimiz ile Malatya’ya umut olacağız. El ele vererek ayağa kalkacağız, yaralarımızı birlikte saracağız” dedi. 

BELEDİYE NASIL ADİL YÖNETİLİR HERKESE GÖSTERECEĞİZ”
“Sağcı solcu demeden, hangi partili olduğuna bakmadan tüm Malatyalıların başkanı olacağım” diyen Ağbaba, “Belediye nasıl adil bir şekilde yönetilir tüm Türkiye’ye göstereceğiz. Malatyalıları seven, koruyan, yanınızda olan ve sizin için çalışan bir belediyecilik için geliyoruz. Bu yolculukta kimse mağdur olmayacak, tüm Malatya kazanacak. Her zaman esnafının, vatandaşının yanında olan bir belediyecilik için geliyoruz. Zor günlerden geçtik, acıyla yoğrulduk. Bir gün bile Malatya’yı terk etmedim. Artık gülme vakti; Malatya’m zor günler kötü günler inşallah geride kalacak. Huzurla, sağlıkla, mutlulukla, bereketle yaşa Malatya” ifadelerini kullandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!