akparti
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    35.07
  • ALTIN
    2301.6
  • BIST
    9056.12
  • BTC
    70495.76$

Boğa Burcu Özellikleri

Boğa Burcu

(21 Nisan - 20 Mayıs)

  • Mottosu: İyi bir hayat için huzur gerekir!
  • Yönetici Gezegeni: Venüs
  • Elementi: Toprak
  • PAYLAŞ

Grup: Toprak

Yönetici Gezegen: Venüs

Renk: Toprak renkler, taba, bej, kahve, yeşil

Uğurlu Taş: Zümrüt

Şanslı Günü: Cuma

Boğa burcu özellikleri: Güvenilir, rahatına, konforuna, yemeğe düşkün, gurme, harekete geçmekte zorlanan

Boğa burcu erkeği: Güven ve sadakat önemlidir. Bir Boğa erkeğinin güvenini kazandıysanız sizden kolay kolay vazgeçmez. Süslü, bakımlı, makyajlı kadınlardan hoşlanır. Lüks, para ve maddiyat onun için önemlidir.

Boğa burcu kadını: Giyinmekten, süslenmekten hoşlanan, her daim güzel görünmek isteyen, alımlı, bakımlı, güzel kadındır. İlişkilerinde güven çok önemlidir. Karşılığında sonsuz bir sadakat sunabilir. Para harcamayı, alışverişi sever ancak hesabını da bilir.

Boğa burcu tarzı: Zarif, yumuşak, rahat giysiler, zengin, şık, kibar, oturaklı görünüm.

Bedende temsil ettiği bölge: Boyun, boğaz

Boğa burcunun anlaştığı burçlar: Başak, Akrep, Terazi

Boğa burcunun anlaşamadığı burçlar: Aslan, Kova, Yay

Boğa burcu olumlu yönleri: Güvenilir, sadık, zevkli, gurme, sahiplenici, tutkulu, yaratıcı, estetik ve sanat yönü güçlü, uyumlu, lüks ve konfora düşkün, sağlıklı

Boğa burcu olumsuz yönleri: Ağır, inatçı, sabitfikirli, tutucu, bağımlı, keyifçi, yavaş ama sert öfkelenen

Boğa burcu aşk hayatı: Boğa burcu ilişkilerinde güven arar ve güvenli limanı bulduğunda kolay kolay vazgeçmez ve bırakmaz. Genellikle karşı tarafın bırakmasını veya hareket geçmesini yeğler. Fazlasıyla sabırsız veya hareketli biriyseniz, bir Boğa burcuyla birlikteliğiniz epey zor olabilir. Zira yavaşlıkları, ağırlıkları sizi çileden çıkarabilir. Ancak aradığınız huzur ve kararlılıksa ideal bir eş olabilir. Yemeğe oldukça düşkündür. Zengin sofralar, keyifli ortamlarla Boğa burcu eşinizi veya sevgilinizi şımartabilirsiniz.

Anne Boğa: Çocuğuna gereken konforu, rahatlığı sağlamakta zorlanmaz. Toprakla, doğayla arası iyi olduğu için çocuğunu parklara, ormana, denize götürmeyi sever. Kız çocuklarını süslemeyi, erkek çocuklarını şık ve alımlı giydirmeyi sever.

Baba Boğa: Güvenilir, sağlamcı bir babadır. Çocukların maddi ihtiyaçlarına karşı duyarlıdır, gereken parayı sağlamaya çalışır. Çocuklarına huzurlu, istikrarlı, sıcak bir yuva sunmak ister.

Çocuk Boğa: Harekete geçirmek kolay değildir. Fiziksel aktivitelerde zorlanabilir ancak bir şeyi sevip karar kıldı mı asla vazgeçmez. Başladığı işi ve aktiviteyi sonuna dek götürmek ister. Oyunların başından almak, sevdiği, bağlandığı ortamdan koparmak oldukça zordur


Günlük burç yorumları için burcunuza tıklayın.