akparti
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2307.3
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70619.38$

Aslan Burcu Özellikleri

Aslan Burcu

(23 Temmuz - 23 Ağustos)

  • Mottosu: Benim dediklerim sonunda her zaman doğru çıkar!
  • Yönetici Gezegeni: Güneş
  • Elementi: Ateş
  • PAYLAŞ

Grup: Ateş

Yönetici Gezegen: Güneş

Renk: Altın, turuncu

Uğurlu Taş: Yakut

Şanslı Günü: Pazar

Aslan burcu özellikleri: Özgüvenli, gururlu, mağrur, koruyan, kollayan, gösterişli, sanata, estetiğe düşkün

Aslan burcu erkeği: Gururnun okşanmasından, hizmet görmekten, pohpohlanmaktan hoşlanır. Ne kadar şık ve yakışıklı olduğunu sıkça tekrarlamanız gerekebilir. Baba olmak için doğmuştur, kendisi baba olmasa da korumacı ve kollayıcı özellikleriyle baba rolü üstlenebilir.

Aslan burcu kadını: Giyinmeye, süslenmeye meraklıdır. Girdiği ortamlarda kıyafet, aksesuar ve saçlarıyla hemen dikkatleri üzerine çeker. Sahne duruşu ve yürüyüşüne sahiptir. Gururunu kıracak herhangi bir söz ve davranıştan özellikle sakınmanız gerekir.

Aslan burcu tarzı: Gösterişli, frapan giysiler, canlı renkler, iddialı kesimler, parlak aksesuarlar, taçlar, mücevherler

Bedende temsil ettiği bölge: Kalp

Aslan burcunun anlaştığı burçlar: Yay, Koç, Kova

Aslan burcunun anlaşamadığı burçlar: Akrep, Oğlak, Yengeç

Aslan burcu olumlu yönleri: Kollayıcı, cömert, alçakgönüllü, mağrur, gururlu, onurlu, yaratıcı, neşeli, oyuncu, karizmatik, romantik

Aslan burcu olumsuz yönleri: Hükmetmeyi seven, tutucu, pohpohlanma bekleyen, abartılı, her şeyi çok kişisel algılayabilen, sabit, inatçı

Aslan burcu aşk hayatı: Aslan şövalye ruhu taşır, sevdiği kişiyi her ne pahasına olursa olsun korur ve kollar, kimse sevdiğini onun gözünde küçültemez, aşağılayamaz, hemen karşılığını verir. Ne kendini ezdirir, ne de karşısındakinin ezilmesine tahammül edebilir. Bir Aslan sevgiliniz ve eşiniz varsa siz de güçlü olmalısınız. Sahiplenmeyi de sahiplenilmeyi de sever. Gururu herşeyin önünde gelir, asla gururunu zedeleyici bir girişimde bulunmamalısınız. Aşkta oldukça coşkulu, yaratıcıdır, sınır tanımaz. Özgüveni oldukça yüksektir, şımartılmaktan, pohpohlanmaktan çok hoşlanır ancak samimi olmalısınız. Cömerttir, neşeli ve candandır ancak benlik duygusu çok güçlüdür, kendinizi ezdirmemelisiniz.

Anne Aslan: Çocuklarını her daim korur, kollar, gözetir. Ancak duygusallık ve şefkatlikten ziyade uzaktan müdahale etmeyi sever. Gururu, özgüveni ve inadı yüksektir, sitem etmeyi sever. Kendini çocuklarının üzerinde görebilir. Aslan annenizi mutlu etmek için sürekli onu öven, güzel sözler söylemelisiniz.

Baba Aslan: Keyiflere, eğlenceye, yeme içmeye, neşeli ortamlara düşkündür. Oyuncudur, çocuklarıyla da oynamayı ve eğlenmeyi sever. Çocuklarından kayıtsız şartsız itaat bekleyebilir. Övünmeyi, gururlanmayı sever. Çocuklarının başarısı onlar için büyük bir övünç kaynağıdır, gösterişli şekilde abartmaya meraklıdır.

Çocuk Aslan: Ailenin beklenen, istenen, sevilen çocuğudur. Takdir edilmekten, şımartılmaktan hoşlanır ve tabiatı itibarı ile eğlenceli tavırları, neşeli mizacı ile beklediği ilgiyi de görür. Sanatsal yönleri güçlüdür, yaratıcıdır. Kendine güzel oyunlar yaratabilir, resim ve müziğe ilgi duyabilir, sanatın her dalına meraklıdır.


Günlük burç yorumları için burcunuza tıklayın.