Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.51
  • EURO
    34.96
  • ALTIN
    2432.6
  • BIST
    9783.94
  • BTC
    63896.11$

YENİDEN REKTÖR OLMAK İÇİN YOĞUN KULİS ÇALIŞMASI!

25 Ağustos 2022, Perşembe 22:35
Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ)'ye atandıktan sonraki 4 yıllık görev süresinde 'çok başarısız' bir yönetim grafiği çizen, görev süresinin büyük bölümünü ailesinin ikamet ettiği Ankara'da geçiren, adı çeşitli yolsuzluk, usulsüzlük ve skandal iddialarıyla anılan, rektörlük sürecinde kişisel mal varlığında önemli artışlar olduğu iddialarına muhatap olan mevcut rektör Aysun Bay Karabulut'un, yeni dönem için de, ablasının siyasi nüfusunu kullandığı konuşuluyor.
Her fırsatta aralarının bozuk olduğu mesajını dışarıya veren abla kardeşin rektörlük için yoğun kulis çalışması yaptıkları iddia ediliyor.
Görevi süresinde 9 rektör yardımcısı, 5 genel sekreter ve onlarca daire başkanı değiştiren ve zamanının büyük bir bölümünü, ailesinin yerleşik olduğu Ankara’da geçiren, hakkındaki rektörlük görevine geldikten sonra,  üniversiteyi hiçbir yetkisi bulunmayan kocası Ercan Karabulut'la idare ettirdiği konuşulan, Karabulut'un yeniden göreve gelmesinin çok zayıf bir ihtimal olduğu öğrenildi.

ÇINAR BAŞKAN İŞİYLE KONUŞUYOR

Yeşilyurt Belediyesi Mehmet Çınar başkanlığında farklı bir belediyecilik modeliyle hemen her gün yeni bir projeyle karşımıza Yeşilyurt, çıtayı biraz daha yükselterek merkez belediyelerle boy ölçüşecek hizmetleri hayata geçiriyor.
Halka dokunan hizmetlerin mimarı Çınar başkan, bu hizmetlerinin dönüşümünü hızlı şekilde hemen her gün bizzat hemşerilerinin kendisinden alıyor.   
Yeşilyurt Belediyesi’nin çalışma ve projelerine geniş yer ayırdığımız elinizde tuttuğunuz sayımızda daha bir çok önemli konu ve konuğa dair merak edilenleri sizlerle paylaştık.