Malatya
28 Nisan, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63701.194$

YENİ MALATYASPOR HAZIR DEĞİL

30 Ocak 2015, Cuma 20:32
Devre arası kısa olduğundan, göz açıp kapayıncaya kadar lig haftası geldi çattı.
\r\nPeki, biz hazır mıyız ligin ikinci yarısına?
\r\nBence hazır değiliz!
\r\nFiziksel hazırlıktan bahsetmiyorum, kafa yapısı olarak…
\r\nİlk yarının son haftalarında yaşanan sorunlar neticesinde ayrılıkların yaşandığı takımda, futbolcular oluşan yeni ortama alışabilmişler midir sizce?
\r\nBence kafaları hala ilk yarıda!
\r\nEvet çok iyi başladığımız ancak son haftalarını hatırlamak dahi istemediğimiz bir ilk yarıyı geride bıraktık. Futbolcular açısından baktığımızda zor bir süreç… Tabi profesyonellik içerisinde bu tür durumları futbolcuların normal karşılaması lazım… Ancak mevzubahis bizim futbolcuların profesyonelliği olunca, çok iyimser düşünemiyorum bu konuda.
\r\nSiz ne demek istediğimi sanırım anlaşmışınızdır!
\r\nBu anlamda Feyyaz Uçar'ın işi hiçte kolay değil. Teknik heyet, futbolcu kaynaşması-uyumu uzun bir süreç gerektirir. Feyyaz Hoca özünde sıcak diyalogu olan, insan canlısı bir teknik adamdır. Lakin yine belirtmek isterim ki; mevzu bizim futbolcular olunca..!   
\r\nFEYYAZ UÇAR UÇURUR MU?
\r\nFeyyaz Uçar'ı Malatyaspor'un başına toy bir teknik adam olarak geldiğinde tanıma imkânım oldu. Karakter olarak sağlam duruşu olan ve de çok çalışkan birisi. 
\r\nSüper Lig'de o dönem Malatya'nın başında istediğini yapamadı ve yollar ayrıldı. Daha sonra milli takımın U-20 kategorisi de olmak üzere birçok takım çalıştırdı. Bu takımlarda da başarılı olduğu söylenemez.
\r\nAçıkçası Feyyaz Hoca'nın Yeni Malatyaspor'da işi hiçte kolay değil. Ancak yine de “Beşiktaş'ın efsane çocuğu Feyyaz” unvanıyla takıma bir hava getireceği aşikâr.
\r\nYeni Malatyaspor yönetiminin teknik adam arayışları esnasında gündeme getirdiği isimleri göz önüne aldığımızda, bence tercih edilen teknik adam en isabetlisi oldu. Çünkü Mustafa Uğur gibi bir teknik adamın ardından gelen ismin daha kariyerli biri olması lazımdı. Feyyaz Uçar teknik adamlık olarak aman aman bir kariyere sahip olmasa da, tanınırlık olarak futbol camiasının tanıdığı ve benimsediği bir isim.
\r\nValla ben yönetimin aldığı onca yanlış karara rağmen yine de şampiyonluk şansımızın sürdüğünü düşünüyorum. Umarım Feyyaz Uçarlı Yeni Malatyaspor bu şansı iyi kullanır.  
\r\n 
\r\nALİ RAVCI VE YENİ MALATYASPOR’DA DEĞİŞENLER!
\r\nYeni Malatyaspor’un sportif direktörü Ali Ravcı’nın varlığı bana Malatya futbolunun yarınlarının teminatı noktasında inanılmaz huzur veriyor.
\r\nAdam ne kadar profesyonel, ne kadar işini biliyor!
\r\nSiyasetin duayen ismi Süleyman Demirel gibi 7 kez gidip, 8 kez gelme rekorunu henüz kırmasa da, bence Ali Ravcı Malatya futbolunu bulunduğu noktadan çıkarmak için yaptıklarıyla tarihe geçecektir. Baksanıza adam gelir gelmez ne etkili kararlar aldı!
\r\nTeknik direktör ve futbolcular haftanın belli bir günü basına açıklama yapacak… Perşembe ve Cuma günü antrenmanlar basına kapalı olacak!
\r\nŞu kafaya bakar mısınız, işte bu kafa 1980’lerin kafası!
\r\nYahu güzel abim, basının 2.ligdeki bir takımı işlemesinin neyi kötü bana söyler misin? Peki, Malatya’nın uydu kanalları açıldıktan sonra Malatyaspor ilgisi ne kadar arttı bunu bilmiyor musun?
\r\nTakımı basından kaçırmak, Malatyalılardan kaçırmaktır bana göre… Sonuçta biz o görüntüleri çekip akşam eve götürmüyoruz.
\r\nİkincisi, antrenmanları basına kapatıp güya o hafta oynayacağınız rakiplerin markajından kaçacağınızı düşünmek kadar saf ve beyhude bir çaba ortaya koymanız tam bir komedi!
\r\nHer telefonun içinde bir kamera ve her telefonundaki kamerayı kullanmasını bilen amatör bir kameramanın olduğu bu iletişim çağında bu kadar anlamsız, bu kadar “maksat görüntü olsun” şeklinde kararlar almak ancak bize yakışır!
\r\n              \r\n\r\n \r\n