Malatya
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.40
  • EURO
    34.83
  • ALTIN
    2413.0
  • BIST
    10045.74
  • BTC
    57566.43$

Selahattin Gürkan,Gemileri Yaktı !

15 Şubat 2024, Perşembe 22:41

31 Mart'ta yapılacak olan mahali idareler seçimleri için geri sayım başladı.Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak  Sami Er, Merkez İlçelerde Yeşilyurt'ta Prof.Dr.İlhan Geçit,Battalgazi'de ise Av.Bayram Taşkın,aday gösterilmişti.

Her üç aday içinde ilk etap ta bazı kesimler tarafından tepki gösterilse de sahaya inen adaylar gezi programlarında vatandaşın yoğun  teveccüh ve ilgi göstermesine şahit oluyoruz.

Tekrardan tüm adaylara başarılar diliyorum.

Gelelim esas konumuza,Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,ile ilgili bir çok önemli iddia havada uçuşuyor!

Konuşulan İddialar ise vahim,Sayın Gürkan,aday gösterilmesi için bir siyasetciden destek istiyor,Cumhurbaşkanı ile görüş rica et beni tekrardan aday göstersin diyor,siyasetci'de tamam diyor elimden geleni yapacağım,daha sonra siyasetci,kendi referansı ile Büyükşehir Belediyesi'nin bir şirketinde genel müdür olan kişi ile Gürkan'a haber gönderiyor,Gürkan'a söyle 10 milyon para ve bir AUDİ Marka araç alsın,Cumhurbaşkanı ile görüşüp işi bağlayacağım kesin aday olacak diyor.!

Bu sözleri,teklifi duyan ve çılgına dönen Gürkan, teklifi kabul etmeyerek,adaylık sürecinde sesiz kalmayı tercih ediyor.

Benim aldığım duyum ve Başkan Gürkan kendisine yakın olan bir ortamda başına gelen olayı anlattığı iddia edildi.

Aday gösterilmeyen Gürkan,gemileri yaktı!

Aday gösterilmeyen Gürkan,gemileri yakarak,belediye içinde,büyük bir neşter vurarak operasyon gerçekleştirmeye başladı.!

Sayın Gürkan, öncelikle siyasinin yakın arkadaşı olan ve kendisine para teklifini  getiren arabuluculuk yapan genel müdürü görevden alıyor.!

Sayın Gürkan,akabinde aday adaylığı sürecinde kendisine söz verip destek olmayan  Milletvekilleri ve Partililerin referansı ile  üst makamlarda görev yapan  daire başkanları,genel müdür ve üst düzey ne kadar yönetici varsa görevden aldığı yada görev yerlerini değiştirdiği bilgisine ulaştık.
Hatta emeklisi dolan bir kaç yöneticinin de emekliye ayrıldığını teyit ettim.

Bir diğer konu ise Gürkan'nın belediye şirketlerinde çalışan ve kendisine yakın olan  kişilere  MELİD Ulaşım ve Hizmet Grupları AŞ.ye kaydırarak KYK'lı yaparak kadro verdiği iddia edildi.!

Ayrıca Gürkan'ın Belediye ve şirketlerine bir çok elaman alımı yaptığıda gelen bilgiler arasında!

Malatya'nın son yıllarda zenginleşen bazı siyasetçileri.!

Malatya'da son 20 yıl'a damga vuran bazı siyasetciler ve bürokratlar,memlekete yapacakları hizmetler ile ön plana çıkması gerekiyorken, maalesef kamuoyunda konuşulan,iddialar bulunduğu partiyi ve makamı kullanarak hızla zenginleşerek ön plana çıkarak dikkatleri üzerlerine çekiyorlar.

Aldığım bilgi ve duyumlar  ise bazı sözde uyanık siyasetciler ve bürokratlar belediyeler ile işbirliği yapılarak el altından çok ucuz ve komik rakamlara kapattıkları arsaları,arazileri ve gayrimenkulları güvendiği yakınlarının adına yaptırdıkları konuşuluyor.!

Son dönemlerdeki bana gelen bir bilgiyi,iddiayı siz değerli hemşerilerimle paylaşmak istiyorum.

Bir Belediye Başkanı Ankara'da çiftlik ve İstanbul-Sarıyer'de  arazi aldığı iddia ediliyor.!

Bir diğer başka belediye başkanı ise  İngiltere'de daire,Malatya'da göl manzaralı arsalar ve baraj kıyısında arazi aldığı iddia ediliyor ve konuşuluyor.!

Hatta Bir kaç siyasetci ortaklaşa belediyenin desteğiyle baraja sıfır denebilecek noktada  çok uygun fiyatlara yüzlerce dönüm arazi aldığı iddia ediliyor.!

Tabiki bunlar konuşulan iddialardan ibaret,bazı siyasiler de yakın çevresine,biz paramızla alıyoruz diyorlarmış.!

Bizler vatandaşlar olarak nie ucuza kelepir arazi ve arsa  alamıyoruz.?

Önce el altından ölü denecek fiyata alırsınız,imara açtırırsınız sonra da  iyi paraya satarsınız,oh be ne güzel ballı,kaymaklı,karlı bir alışveriş,ticaret.!

Eğer ki konuşulan İddialar doğru ise bu kadar mülkün,servetin hesabını nasıl vereceksiniz.!
Bakalım Allah size yemeyi nasip edecek mi.!

Dini kendilerine göre dizayn eden bazı doyumsuz siyasetciler ve yandaşları sanmayınki herşey bir ömür gizli kalacak,eninde sonunda bir gün mutlaka ortaya çıkacaktır.!

https://www.maldiahaber.com/haber/selahattin-gurkangemileri-yakti-40480

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.