Malatya
28 Nisan, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63528.603$

PANİK YOK, BU TAKIM ŞAMPİYON!

25 Nisan 2017, Salı 13:34
Altı üstü bir maç kaybettik, eleştirinin, komplo teorisinin haddi hesabı yok.

Futbolcuların primi yükseltmek için puan farkını bilerek açmayıp olayı kızıştırdığını söyleyen mi dersin, ‘Sedat Ağçay futbolcu mutbolcu değil’ kabilinden eleştiride sınır tanımayan mı dersin, Ümraniye takımının sarı kart cezalısı oyuncu oynatıp kural hatası yaptığını söyleyen mi dersin…

Ne ararsan var.

E be güzel kardeşim bu takım değil miydi olayı buralara getirip, seni ligin bitimine haftalar varken şampiyonluk havasına sokan?

Ha, şimdi ne değişti de bir anda bu kadar acımasız ve de her şey bitmiş gibi davranıyorsun?

Galiba unuttun, bu takım uzun haftalardır yenilmiyordu!

Hem futbolda o kadar kolay mı ki hep aynı çizgide istikrar sergileyip, gelene 3, gidene 5 atmak.

O yüzden bir an önce aklımızı başımıza alıp, zirvenin tek sahibi durumda olan takımımıza sonuna kadar destek olalım lütfen.

Eskişehirspor diye bir takım ile oynadık ve yenildik, bu kadar basit. Bu takımın adı başka bir şey de olabilirdi. Bir yenilgiyi bu kadar içselleştirmenin lüzumu yok.

Kalan haftalar öncesinde kol kola girip, emin ve de sert adımlarla rakiplere kararlı mesajlar vermeliyiz.

Biz asıl bunu yapamaz isek şampiyon olamayız.

YEŞİLYURT BELEDİYESPOR YENİ BİR SAYFA AÇMALI!

Malumun ilanı gerçekleşti ne yazık ki.

Sen kalk 1,5 milyon (Eski parayla 1, 5 trilyon) harca ama şampiyon olama.

Neymiş efendim İnönü Üniversitesi bir Malatya takımı olarak bizden niye puan almış.

Yahu sen alemi kör, milleti sersem mi sanırsın…

Futbol gibi dili basit, oynanması kolay, hele yönetilmesi ise keyfi ala bir spor dalını çok bilinmeyenli bir denklem gibi anlatıp da kimi kandırıyorsun!

Kardeşim olay oldukça net ve de basit: Siz tam bir spor aşığı olan, her zaman sporcunun da sporun da yanında olan Hacı Uğur Başkanın emeğine ihanet ettiniz!

Harcanan milyonların karşılığında Yeşilyurt Belediyespor’un şampiyon olacağını ve Malatya’nın bir 3.lig takımı kazanacağını söylediniz.

Gerisi hikaye, anlatmayın…

Yok Üniversite bize maçı vermemişte, yok Karaköprü cezalı oyuncu oynatmışta…

Spor aşığı Hacı Uğur Başkanın bugünden tezi yok hem yönetimi, hem de teknik heyeti görevden alması lazım!

Yeşilyurt Belediyesi gibi genç, dinamik ve potansiyeli olan bir belediyenin kaynaklarının daha iyi kullanılması ve göz önünde olan sportif faaliyetlerinin hak ettiği şekilde yönetilmesi için kan değişikliği şart.

Sezon içerisinde de yazmaya gayret ettim ama şimdi daha açıklayıcı olmaya çalışayım…

Yeşilyurt Belediyespor yönetimi futbolda yapılmaması gereken yanlışları yapmaktan sakınmak bir yana, belediye imajını sarsma adına da skandal işlere imza attı.

-Ligin en pahalı teknik heyetini ve en pahalı futbolcularını alırken, ‘bu para nereden geliyor’ diye bir an bile akıllarından geçirme zahmetine katlanmadılar.

-Aldıkları pahalı futbolcuları oynatabilmek için bazı maçlarda primi amatör ligde daha önce örneği görülmemiş bir şekilde 4 bin TL olarak açıkladılar.

-Başka maçlarda kendi lehlerine sonuç almak için farklı yöntemlere başvurdular.

-Malatyalı futbolcuları kapının önüne koydular, yerlerine ise pahalı ama o çocukların yarısı dahi etmeyecek adamlarla doldurdular takımı.(Kulübün kuruluş felsefesi de ‘esas gayemiz Malatya gençliğine yatırım’ deniliyordu güya)

Hacı Başkanım bu noktada artık size büyük iş düşüyor… Mevcut yönetim ve teknik heyet bu şehre ve size verdiği sözü yerine getiremedi. Eğer devam ederlerse, önümüzdeki sezon da başarısız olma ihtimalleri kuvvetle muhtemel.

Bu aşamada sizin alacağınız kararlar Malatya futbolunun kaderini tayin edecektir. Bugüne kadar ortaya koyduğunuz icraatlar ve akılla farkınızı gösterdiniz. Futbol konusunda da size inananları yanıltmayacağınıza yürekten inanıyorum.