Malatya
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.38
  • EURO
    34.74
  • ALTIN
    2400.0
  • BIST
    10177.51
  • BTC
    57768.22$

Osman Şaşa'ya,Aday Adaylığı Teveccühü!

15 Kasım 2023, Çarşamba 21:12

Battalgazi belediyesi AK Parti meclis üyesi Osman Şaşa'ya Battalgazi Belediye başkanı aday adayı olması için vatandaşların ciddi anlamda destek ve teveccüh ettiği konuşuluyor.

Battalgazi'de konuşulan mevcut belediye başkanın görev süresince seçim vaatlerini yerine getiremediği gibi Battalgazi'ye hizmet ve proje üretme noktasında sınıfta kalarak,başarısız bir yönetim sergilemesi nedeniyle vatandaşı alternatif başkan adayı arayışına ittiği görülüyor.  

Bu kapsamda Battalgazi'de bir çok önemli ismin belediye başkan aday adaylığına başvuru yapacağı  metropol ilçede gözler başvuru yapacak aday adaylarına çevrildi. 

Bu isimlerden biride kamuoyunda ve çevresinde sayılan ve sevilen bir isim olan Osman Şaşa'ya Akil insanlar,Kanaat önderleri ve  bazı STK'ların Mart 2024 gerçekleştirilecek olan yerel seçimde Battalgazi'ye aday adayı olması için baskı yaptıkları öğrenildi. 

Osman Şaşa Kimdir.. 

Osman Şaşa,şuan aktif olarak yürüttü Battalgazi belediyesi AK Parti meclis üyeliğinin yanısıra MTTB ve ve Milli gürüs ekolünden gelen biri olarak işletme finansal yönetiminde "risk yönetimi'nde yüksek lisans -Bağımsız Denetçi,ve Mali Müşavir olarak iş hayatına devam etmektedir. 

Kamuoyu ve kulislerde konuşulan,yıllardır siyasetin içinde olan mütaveziliği ile ön plana çıkan Osman Şaşa'nın Battalgazi'de aday gösterildiği taktirde,başarılı bir performans ortaya koyacağı dilden dile konuşuluyor.

Kaynak Linki = https://www.maldiahaber.com/haber/osman-sasayaaday-adayligi-teveccuhu-40068

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.