Malatya
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.38
  • EURO
    34.81
  • ALTIN
    2406.4
  • BIST
    10177.27
  • BTC
    57657.58$

Oğuzhan Ata Sadıkoğlu,Başkan Adayı Olmayacakmış !

17 Şubat 2024, Cumartesi 23:38

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, bugün basın kuruluşlarına gönderdiği e-mailde bağımsız veya herhangi bir siyasi Parti'den aday olmayacağını açıklamış.! 

Düne kadar pusuda bekleyip,siyasete girmek için can atan sayın Sadıkoğlu,aradığı desteği bulamayınca çark etti.! 

Sayın Sadıkoğlu,geçtiğimiz ay Ticaret Oda'sında siyasete girmek,ilk adımı atmak ve aday olmak için  karar defterine boşluk bıraktırp Oda ile ilişkini kesen siz değilmiydiniz.! 

Aldığım kulis bilgileri doğrultusunda aylardır siyasi Parti il başkanları ve üst düzey yöneticileri ve STK temsilcileri ile istişareler yaptınız aradığınız,desteği bulamayınca,basın açıklaması yaparak,siyasete girmem söz konusu olamaz işimin başındayım mesajı veriyorsunuz.! 

Sayın Sadıkoğlu,siz 10 bin üyeli Ticaret Sanayi Odasını yönetemiyorsunuz,800 bin Nüfuslu Malatya'yı veya 350 bin nüfuslu metropol bir ilçeyi nasıl yöneteceksiniz.! 

Sayın Sadıkoğlu, Oda'da gösterdiğiniz başarısız ve bencil bir yönetim ile evrak düzenleme ve imza atmaktan başka bir işe yaramayan Ticaret Sanayi  Odasının imajını ve itibarını yerle bir ettiğiniz iddia ediliyor.! 

Sayın Sadıkoğlu,tek adam olarak yönetmeye çalıştığınız Ticaret Odasında beraber yola çıktığınız ekibiniz ve yönetiminiz dahil bir çok  sanayiciyi ve üyeleri, ötekileştirerek küstürdüz.! 

Sayın Sadıkoğlu,yıllardır ilk defa sizin döneminizde böyle amatörce ve acemice oda   yönetemi gösteren bir başkan'a rastlamadım.? 

Sayın Sadıkoğlu,Malatya'nın Mülki amiri,giden Vali'sine,seçilmiş siyasetcilerine ve sanayicilerine rajon kesip posta koymaya kalktınız.! 

Sayın Sadıkoğlu,size bir abi tavsiyesi yaşınız daha genç siyasete girmeniz için  önce Ticaret Sanayi Odasında birlik beraberliği sağlayın,adamcılık yapmayı bırakın,her kesim ile barışık olun,sonra siyasete girmeyi düşünün.!

Kaynak Linki =

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.