Malatya
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.38
  • EURO
    34.7
  • ALTIN
    2394.6
  • BIST
    10148.06
  • BTC
    58849.71$

MUTLU İNSANLARIN ŞEHRİ YEŞİLYURT'TA BAŞKAN ÇINAR'A TAM NOT..

26 Temmuz 2023, Çarşamba 20:32

6 Şubat'ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli asrın felaketinde en büyük yıkımın yaşandığı illerden biri olan Malatya’da devletimiz ve milletimiz el ele vererek yaraların sarılması ve şehrin tekrardan ayağa kalkması için gereken çalışmalarını sürdürüyor. 

Gerçekleştirilen koordinasyon toplantılarında Malatya'nın geleceği masaya yatırılıyor. Malatya'da bir taraftan bina yıkımı ve enkaz çalışmaları hızla devam ediyor. Bir diğer taraftan yerinde dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin, Malatya'da yeni şehir merkezi meydan projesi inşaatının kısa sürede başlanacağını açıklaması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Bizimde tek temennimiz İnşallah kısa sürede geleceğin modern Malatya’sının inşa edilmesi noktasında titiz ve özverili bir proje çalışması hazırlanır. 
Malatya'da hayatın normale dönmesi ve yaşanan depremin izlerinin silinmesi belki bir kaç yılı bulur. Bu süreçte şehir olarak kenetlenip vatandaş devlet el ele verip İnşallah Malatya’mızı yeniden inşa edip eskisinden daha güvenilir, modern ve sağlam temeller üzerinde bir şehir kurulur diye ümit ediyorum.

Maldia Dergisi  ve Maldia Haber olarak Malatya'nın menfaati için yayın hayatımıza tarafsız ve objektif bir şekilde zor şartlar altında devam ettirmeye çalışıyoruz.
Yeni sayımızda dergi kapağı ve sayfalarına Yeşilyurt'un genç ve başarılı Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ı taşıdık. Çınar Başkan, mutlu insanların şehri Yeşilyurt'a kazandırdığı önemli projeleri ve hizmetleri ile vatandaşın gönlüne girmeyi başardı.
Çınar Başkan, yaşanan deprem sonrası ekibi ile beraber gece gündüz sahada 7/24 vatandaşın sorunu çözmek ve hizmet götürme noktasında başarılı çalışmalara imza atarak vatandaştan tam not aldı.
Tabi ki asrın felaketini yaşadık eksiklikler aksaklıklar olmuştur ve olabilir. Aynı zamanda her vatandaş gibi bir depremzede olan Çınar Başkan, özverili hizmetlerini ve çalışmalarını görmezden gelmek insafsızlık olur. 

Son olarak Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ı deprem sürecinde çalmadığı kapı bırakmayıp vatandaşın sorunlarını çözme noktasında bizzat kendisi ilgilenip takip ettiği için ve Yeşilyurt'a kazandırdığı projeleri, eserleri ve hizmetleri için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.