Malatya
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.40
  • EURO
    34.83
  • ALTIN
    2413.0
  • BIST
    10045.74
  • BTC
    57566.43$

Mehmet Çınar, yeni vizyonuyla Yeşilyurt'un tarihine ve kültürüne yakışan projelere imza atıyor..

28 Ekim 2023, Cumartesi 11:18

Maldia Dergisi olarak yeni bir sayımız ile daha siz değerli okuyucularımızın karşısındayız.

Maldia Dergisi ve Maldia Haber olarak yayın hayatımızda 14. yıla girmeye hazırlanıyoruz.
Her zaman yanımızda olan, bize güç veren siz değerli okuyucularımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Maldia Basın yayın grubu olarak, tarafsız ve objektif bir şekilde siz değerli okuyucularımız için zor şartlar altında olsa da yayın hayatımıza devam etmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.
Yeni sayımızda ise derginin kapağına Yeşilyurt'un çalışkan ve başarılı projelere imza atan başkanı Mehmet Çınar'a yer verdik.

Çınar Başkan, depremde büyük yara alan Yeşilyurt'a gecesini gündüzüne katarak hizmet ederek, kadim ilçeyi ayağa kaldırma noktasında çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Mehmet Çınar, 2019 ile 2023 yılları arasında Yeşilyurt İlçesinde hayata geçirdiği 100 yatırımı ve devam eden projeleri, Cumhuriyetin ‘100’ncü Yılına Yakışan 100 Yatırımı hayata geçirerek  gönüllere girmeyi başardı..

HAK  SAHİPLİĞİ AÇKLMASI HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI.!

6 Şubat depremlerinde yerle bir olan Malatya'da hayat yavaş yavaş normale dönerken, bazı problemlerin devam ettiğini görüyoruz.

AFAD Malatya genelinde depremde yıkılan ev ve işyerleri yıkılan, hak sahipliğine başvuran vatandaşların hak sahipliğini açıkladı.
Aylardır hak sahipliği başvurusunun sonuçlarını bekleyen bir çok vatandaş, hak sahipliği  açıklanmasından sonra hayal kırıklığı yaşadı.!

Malatya’da  bazı vatandaşların hak sahipliği onaylanırken bazı vatandaşların da hak sahipliğinin iptal edildiğini görüyoruz.!
Malatya'da birçok vatandaşın hiç bir sorunu olmamasına rağmen bazı hak sahiplikleri iptal edilmesine tepkiler bir hayli fazla.

Malatya AFAD da tas kayıp, her geçen gün tepkiler artıyor. Binlerce vatandaş için hayati önem taşıyan hak sahipliği konusunda hangi kriterlere göre karar verildiği, kimlerin hak sahipliği konusunda karar verdiği kafalarda soru işareti bırakıyor.?
Malatya’da 15 günlük hak sahipliği sonuçlarına itiraz süreci başladı.
İnşallah itiraz süreci titizlikle incelenir ve vatandaşın mağduriyeti giderilir.

Bir diğer taraftan kış kapıya dayandı, virane olmuş yıkık bir şehirde birçok vatandaş hayata tutunmaya çalışarak, kışı nasıl geçireceklerini kara kara düşünmeye başladı.
Devletimizin desteğiyle inşaatı hızla devam eden kalıcı konutların inşallah bir an önce zor sıkıntılı ve günler geçiren vatandaşlarımıza teslim edilmesi tek temennimizdir. 

Bir Diğer Taraftan Siyonist İsrail'in Vahşi Ve Acımasızca Gazze'ye Bombardımanı Devam Ediyor.!

Siyonist İsrail son günlerde hava saldırılarını acımasızca daha da yoğunlaştırdı. 
Saldırıların başından beri hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı 6 bini aştı. 

İsrail'in acımasızca işlediği insanlık suçu ve katliama kim dur diyecek.!
Dünyanın izlediği Filistin'de ki vahşete, insani yardımlar dışında, sadece tepki mesajları ile yetinilmesi İslam dünyasının büyük ayıbıdır.!
Tek temennimiz inşallah en kısa zamanda katil İsrail Filistin'deki vahşete son verir.!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.