Malatya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.60
  • EURO
    34.80
  • ALTIN
    2498.3
  • BIST
    9440.8
  • BTC
    64682.49$

MALDİA BAYRAM SAYISI

27 Temmuz 2020, Pazartesi 18:52
Bayram sayımızla karşınızdayız... Yine dopdolu bir içerikle karşınızda olmanın gururunu yaşıyoruz. 

Son dönemlerde atılımcı bir politikayla hizmet atağına kalkan Battalgazi Belediyesi'ni kapağımızda işlediğimiz sayımızda Malatya'nın dinamikleri olan STK'lara da geniş yer ayırdık. Malatya ekonomisinin kalbinin attığı TSO'nun deprem ve pandemiden etkilenen sanayici ve kobilere yönelik uygun kredi destekleriyle piyasaya can suyu olması, Büyükşehir Belediyesi'nin hizmete yönelik etkin saha yönetimi ve Yeşilyurt Belediyesi'nin akılcı hizmetleri, Kale Belediyesi'nin turizm atağı ve Murat Koca başkanın ilçeyi uçuracak projeleri gibi konuları sizler için sayımıza taşıdık.

Kısacası Maldia şiddetle tavsiye edeceğimiz konu ve haber analiz yazılarıyla sizlerle... Elbette ki gözbebeğimiz Yeni Malatyaspor'un hepimizin canını yakan durumunu gözardı edemezdik!

Malesef küme düşdük... Editör yazımızı kalem alırken TFF'den bir umut beklenen 'küme düşme kaldırıldı' yönünde bir açıklama yoktu... Gerçi olsa da fark etmez, zira kulüp değil ama kulübü bu hale sokanlar gözden ve gönülden düştü!

Satırlarıma son verirken idrak etmekte olduğumuz Kurban Bayramının İslam alemi başta olmak üzere ülkemize ve Malatyamıza sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini niyaz ederiz. Allah'a emanet olun.