Malatya
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.30
  • EURO
    34.68
  • ALTIN
    2413.8
  • BIST
    10045.74
  • BTC
    57798.03$

MALDİA 14 YAŞINDA

20 Şubat 2024, Salı 18:29

Dopdolu yeni bir sayımızda daha sizlerle birlikteyiz.

Her sayımızda farklı heyecanlarla, farklı duygularla karşınızda olmak, inanın dünyanın en güzel olayı.

İnşallah içimizdeki heyecan, azim her daim sıcak kalır da bizde Maldia markasını sizlerin sayesinde ayakta tutarız.

 

Evet dile kolay tam 14 yıldır siz değerli Malatyalı hemşerihlerimizin büyük desteğiyle yayın hayatımıza devam ediyoruz.

Maldia Dergisi ve Maldia Haber olarak 14. yılımızı kutluyoruz.

Ağustos 2010 yılında başladığımız yayın hayatımızı, bölgede ve Malatya  tarihinde uzun süre yayın hayatını sürdüren tek marka ve aylık dergi olarak  yayın hayatını sürdüren tek  dergi olarak zor şartlar altında yayın hayatımızı devam ettirmeye çalışıyoruz.

 Tabi ki yayın politikamıza ve çizgimize övün vermeden doğru ve şeffaf habercilik anlamında taviz vermeden siz değerli okuyucularımıza şimdiye kadar sözümüzü tuttuk, bundan sonra da sözümüzde durarak, tarafsız, şeffaf ve objektif bir şekilde yayın hayatımızı devam ettireceğimize siz değerli okuyucularımıza söz veriyoruz.

 

Malatya 31 Mart Yerel Seçimlerine Kitlendi..

 CHP‘den Milletvekili Veli Ağbaba’nın Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesi büyük ses getirdi. Ağbaba’nın AK Parti Adayı Sami Er’e ciddi anlamda rakip olarak çıkması büyük yankı uyandırdı.

AK Parti, Malatya’yı Büyükşehir’de çantada keklik görmemesi gerekiyor. Veli Ağbaba’nın aday olmasıyla birlikte 31 Mart seçimlerinin çekişmeli ve heyecanlı geçmesi bekleniyor.

Metropol ilçelerde ise Battalgazi’de Bayram Taşkın, Yeşilyurt ise Prof. Dr. İlhan Geçit’in zorlanmadan rahatlıkla seçimi kazanacaklarına kesin gözüyle bakılıyor.
 

AK Parti’nin sıkıntı yaşayacağı zorlanacağı ilçelerin başında ise Doğanşehir ilçesi geliyor.Doğanşehir’de oldukça işi zor olan Zekeriya Çelebi’nin aday gösterilmesi tepkilere neden olmuştu.

AK Parti Akçadağ adayı Hasan Ulutaş, şaibesiz sevilen bir isim olarak biliniyor. Aynı zamanda meclis üyesi olan Ulutaş’ın Akçadağ’da rahatlıkla seçimi alacağı ifade ediliyor. 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin ülkemize ve Malatya’mıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

 

Yorumlar

  • yorum avatar
    Cemal Yıldırım
    24-02-2024 22:14

    Böyle bir sayfa var teşekkür ederim ben çıraklık okulunda cemal bundan sonra yorum yazarız Bayram bey

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.