Malatya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.58
  • EURO
    34.85
  • ALTIN
    2508.1
  • BIST
    9673.89
  • BTC
    64630.54$

MALDİA 12 YAŞINDA

10 Şubat 2022, Perşembe 20:18
Yeni bir sayımızla daha karşınızdayız.
Yine her zaman ki heyecanımızla hazırladığımız, dopdolu bir Maldia ile selamlıyoruz sizleri.
Konumuza geçmeden önce Maldia olarak yaşadığımız haklı gururu sizlerle paylaşmak istiyoruz...
Sevgili okurlarımız, elinizde tuttuğunuz büyük emekle her ay karşınıza gelen Maldia Dergisi, sizlerin de büyük desteğiyle 12. yılını kutlamanın gurur ve onuru yaşıyor.
Yayın ekibimiz, yazı işleri sorumlumuz, grafikerlerimiz ve işin mutfağı olan matba bölümümüzdeki arkadaşlarımızla birlikte bu gururu sizlerle paylaşırken, Malatya'nın menfaatine yönelik yaptığımız yayıncılık ilkemizi aynı kararlılıkla sürdüreceğimize söz veriyoruz.

PROJE VADİSİ YEŞİLYURT

Yeni sayımızda da belediyelerimizin çalışmalarına ayrı bir parantez açma geleneğimizi sürdürüyoruz.
Bu sayıda ibreyi Yeşilyurt Belediyesi’ne çevirdik, zira devam eden ve yeni projeleri işleminin zamanı diye düşündük.

Mehmet Çınar başkanlığında farklı bir belediyecilik modeliyle hemen her gün yeni bir projeyle karşımıza çıkan Mutlu İnsanların Şehri,  projecilik alanında "örnek belediye" olma özelliğini koruyor.
Türkiye’deki 30 büyükşehirin halihazırdaki projeleriyle rahatlıkla yarışabilecek bir belediyecilik örneği ortaya koyuyor Çınar Başkan. 
Halka dokunan hizmetlerin mimarı Çınar başkan, bu hizmetlerinin dönüşümünü hem aldığı ödüllerle alıyor, hem de vatandaşın olumlu geri dönüşlerinden alıyor.
Yeşilyurt Belediyesi’nin çalışma ve projelerine geniş yer ayırdığımız elinizde tuttuğunuz sayımızda daha bir çok önemli konu ve konuğa dair merak edilenleri de sizlerle paylaştık.