Malatya
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.30
  • EURO
    34.68
  • ALTIN
    2413.8
  • BIST
    10045.74
  • BTC
    57798.03$

MALATYA,MALATYA OLALI BÖYLE VURGUN GÖRMEDİ.!

20 Ağustos 2023, Pazar 21:30

6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde etkilenen 11 ilden biri olan Malatya’da yeniden yapılanma çalışmaları sürerken, süreçte içerisinde gerçekleştirilen çok sayıda ihalenin aralarında üst siyasilerle birlikte bir çok bürokratın yakın çevresine servis edildiği iddiaları havalarda uçuyor.

 İddialarla ilgili isimleri gündeme gelen bazı kurum müdürlerinin yerleri değiştirildiği öğrenilirken, bazıların ise görevden alındığı gelen haberler arasında.

 Halihazırda binlerce Malatyalının konteyner kentlerde kaldığı çok sayıda vatandaşın çadırlarda yaşamlarını sürdürmeye çalıştığı kentte öncelikleri vatandaşların mağduriyetlerini giderek biran önce kalıcı konutlara yerleştirilmesini sağlamak olan bazı şark kurnazı siyasiler ile bürokratların kurdukları sehemle yıkım ve enkaz kaldırma çalışmalarında vurgun peşine düşmeleri gelinen noktanın ne kadar trajik olduğunu gözler önüne seriyor.

 Milyonların havada uçuştuğu vurgunların hız kesmeden devam ettiği öğrenilirken, Malatya’nın tarihinde böyle bir vurgunun yaşanmadığı iddiaları kulislerde dillendiriliyor. https://www.maldiahaber.com/haber/malatyamalatya-olali-boyle-bir-vurgun-gormedi-39747

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.