Malatya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.9
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63070.910$

MALATYA’NIN BAŞKANLARI

26 Kasım 2019, Salı 22:16

Yeni bir sayımızla daha karşınızdayız. Bu anlamda bütün okurlarımızı sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyoruz. 

Bu sayımızda metropol kent Malatya’mızın hamisi durumundaki Büyükşehir ve merkez ilçesi durumundaki Yeşilyurt belediyelerinden söz etmek istiyoruz. 



Büyükşehir Belediyesi’nin başına geçtikten sonra oluşturduğu ekonomik modelle kısa sürede başarıyı yakalayan Selahattin Gürkan’ın; hizmetleri tek elden, doğru ve ihtiyaca göre yönlendirilmesi noktasında da başarılı olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Gürkan’ın şu günlerde özellikle kent içi trafiği rahatlatma adına hafif raylı sisteme, yine sıkışan kent içi trafiğe can damarı olacak kuşak yollarına, Malatya’ya yakışır bir fuar alanına ve Karakaya Barajı kıyısını cazibe merkezi haline getirmeye yönelik düşünülen Sahil Yolu gibi projelere ayrı bir imtina gösterdiğini görmekteyiz. 

Malatya için hayati önemde olan bu projelerin Selahattin Gürkan profilindeki vizyonu geniş bir başkan tarafından hayata geçirileceğine olan inancımız tam.

Bir diğer başında bulunduğu belediyede başarılı işlere imza atan isim de hiç şüphesiz Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar.

Çınar başkan Yeşilyurt Belediyesi sınırları içerisindeki bölgelere hak ettiği hizmetleri sunabilmek için her kilometreyi adeta gergef gergef işliyor.

Semt konakları, trafik parklar, çocuk oyun alanları, Millet Kıraathanesi ve en sonuncusu Yakınca Spor Adası projesi.

Çınar Başkan farklı çizgideki ezber bozan anlayışla sürdürdüğü hizmet atağını geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan’ın elinden aldığı sıfır atık projesi alanındaki yerel yönetimler başarı ödülüyle farklı bir boyuta taşıdı. 

Tebrikler Çınar başkan.