Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    64081.954$

MALATYA’NIN A TAKIMI

27 Ocak 2019, Pazar 15:24

Yerel seçimler yaklaşırken birilerinin kazan kaynatma sevdası yeniden depreşti.Efendim neymiş, hak eden isimler aday gösterilmemiş!

Daha dün bu görevlere geldiklerinde Ak Parti’nin bir neferi olarak halka hizmetkar olacaklarını söyleyenler, bugün aday olmadıklarını öğrenince kendi çabalarıyla oluşturdukları kalabalıkları da arkasına alıp, önüne gelene ağır hakaretler ediyorlar.

Bu isimlere göre en doğru aday kendileriymiş!

Makam – mevki ihtirasının tüm bedenlerini esir aldığı bu isimler, ben yoksam gerisi tufan anlayışıyla halk nezdinde azda olsa bulunan kredilerini tüketmekte olduklarının farkında değiller galiba.

Birisi parti değiştirir, öteki milletin çoğunluğunun teveccüh gösterdiği iktidar partisine ağzına geleni söyler, bir diğer de adaletten bahseder.

Tek kelimeyle yazık!

Gelelim kapağımızda da işlediğimiz Malatya’nın A takımına…

Selahattin Gürkan Büyükşehir için, 

Osman Güder Battalgazi için, Mehmet 

Çınar ise Yeşilyurt için aday gösterildi.

Selahattin Gürkan, isminin açıklandığı ilk günden itibaren ne kadar büyük destek gördüğü sanırım herkesin malumu.

Belki de Ak Parti ilk kez bu kadar çok destek gören bir adayla belediye seçimlerine gidiyor.    

Battalgazi adayı Osman Güder de en az Gürkan kadar sevilen ve destek gören bir isim.

Ak Parti kurulduğundan beri teşkilat kadrolarında yer alan ve son olarak Battalgazi İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Osman Güder gerek kişiliği, gerekse de çözüm odaklı anlayışıyla bu görevi hakkıyla yerine getirebilecek kapasitede bir isim.

    

Mehmet Çınar ise Hacı Uğur Polat’tan devraldığı bayrağı daha ileri taşıyarak, kısa süre içerisinde rüştünü ispat etmeyi başarmış bir başkan olarak yeniden aday gösterildi.   

Tabi umarımız bu ülkeye belediyeciliğin sadece yol ve kaldırım yapmak olmadığını gösteren Recep Tayyip Erdoğan’ın anlayışıyla yoğrulmuş bir gelenekten gelen Malatya’nın A takımı, hizmetleriyle milletin hayır dualarına mazhar olurlar.