Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.97
  • ALTIN
    2429.8
  • BIST
    9801.7
  • BTC
    63837.42$

MALATYA İÇİN ERDOĞAN ÇOK ŞEY İFADE EDİYOR

27 Ekim 2020, Salı 10:56
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da Ak Parti 7. Olağan İl Kongresi’nden sonra toplu açılış törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı önümüzdeki günlerde bitirilmesi planlanan çok önemli projelerin açılışının da müjdesini verdi.  Bu projelerden en önemlileri olan dünya için de örnek projelerden bir tanesi Kömürhan Köprüsü ve Tohma Köprüsü. Aralık ayında açmak için yeniden Malatya'da olacağının müjdesini verdi Erdoğan. 

Şüphesiz Recep Tayyip Erdoğan Malatya için, Malatya Recep Tayyip Erdoğan için çok şeyler ifade ediyor. 

Bu denklem uzun yıllardır devam ediyor.  Fakat dönem dönem halkın beklentilerine cevap vermeyen yöneticilerin vatandaşların sinir uçlarına dokunmak suretiyle bu kutlu davaya halel getirdikleri örnekleriyle mevcut.

En yakın örneği Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan.

Yaptıkları ve yapamadıklarıyla Malatyalılarıdan o kadar uzaklaştık ki Gürkan, bir daha o seçim öncesi yakaladığı samimi çizgiyi  yakalanır mı bilinmez.

İşin garibi Gürkan sadece Malatyalılardan değil, partililerden de uzaklaşıyor!

Gelelim il kongresine...

İhsan Koca yeni bir ekiple yola devam yetkisi aldı. Umarız yeni dönemde daha halka dokunan, daha insanlarla barışık, daha tarafsız, daha sorunlara çözüm bulma adına kafa yoran bir il teşkilatı olur.

Bu sayımızda Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nın Malatya Sanayisini dev sanayilerle yarışan bir duruma getiren çalışmalarından bahsedeceğiz. Oğuzhan Sadıkoğlu'nun başkan olmasının ardından adeta atağa kalkan Malatya sanayisi şu sıralarda yeni projelerin hayata geçmesiyle birlikte en verimli dönemini yaşıyor diyebiliriz. Genç Başkan Sadıkoğlu bu sayımızda dergimize çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Okumanızı tavsiye ederiz.