Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2440.3
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63771.52$

MALATYA GELİNLİĞİNİ GİYDİ

25 Mart 2018, Pazar 22:21
Malatya bir gelin gibi göz alıcı ve de bembeyaz şu günlerde. Bir yenilenme, arınma, yeniden filizlenme sürecinin daha başındayız. 

Bugünlere kavuşturan Rabbimize ne kadar şükretsek azdır. 

Eli yüreğinde dua eden üreticimizin de Allah yar ve yardımcısı olsun. 

Kolay mı, bir senenin emeği ve de alın teri var o ağaçlarda.

TSO’DA KAZANAN MALATYA OLSUN

Gelelim kayısının başkenti Malatya’da açan çiçeklerin dışında diğer gündeme…

Hiç şüphesiz en tepedeki gündem, yaklaşan ve de artık sayılı saatler kalan TSO seçimleri.

Bir tarafta mevcut başkan Hasan Hüseyin Erkoç, diğer tarafta Malatya’nın yetiştirdiği genç ve de başarılı iş adamlarından Oğuzhan Ata Sadıkoğlu.

İki isim de hem çevresinde, hem de iş dünyasında sevilen sayılan kişiler. Hatta durum öyle ki, camiada oy kullanacak birçok seçmen iki arada bir derede kime oy vereceğine karar vermekte oldukça zorlanıyor.

Zaten seçilecek isim konusunda kesin konuşulmamasının en büyük nedeni de bu.

İnşallah seçim öncesi yaşanan bu güzel ve de seçmenleri iki arada bir dere bırakan heyecanlı tablo seçim sonrası da yaşanmaya devam eder.

Mevcut başkan Hasan Hüseyin Erkoç yıllardır yürüttüğü görevinde Malatya ekonomisine katma değerler katan, işinin hakkını veren bir başkan oldu. Bir kez daha seçilmesi sürpriz olmaz.

Diğer tarafta ise tırnaklarıyla kazıyarak başarı merdivenlerini tek tek çıkan ve bugün Malatya başta olmak üzere birçok ilde önemli yatırımları bulunan Oğuzhan Ata Sadıkoğlu var. 

Genç Sadıkoğlu’nun en büyük avantajı iş dünyasını yakından tanıması ve de sözüne itimat edilen birisi olması. Bugüne kadar elini attığı her işi başaran Sadıkoğlu’nun da başkan seçilmesi sanırım kimseyi şaşırtmaz.   

İki adaya da başarılar dilerken, seçim sonunda kazananın Malatya olmasını temenni ederiz.