Malatya
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.38
  • EURO
    34.74
  • ALTIN
    2400.0
  • BIST
    10177.51
  • BTC
    57768.22$

Malatya Can Derdinde, Bilal Yıldırım Gezi ve Yemek Peşinde!

15 Ekim 2023, Pazar 22:14

6 Şubat depremlerinde yerle bir olan Malatya'da kış kapıya dayandı. 

Vatandaş perişan durumda,virane olmuş bir şehirde hayata tutunmaya çalışarak yaşam mücadelesi veriyor. 

Devletimiz gecikmeli de olsa,Malatya'yı ayağa kaldırma noktasında gereken adımları atarak,elinden gelen çabayı gösteriyor. 

Bu arada İsrail, abluka altında tuttuğu Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarını 9. gününde de sürdürüyor.  

Saldırılarda ölen Filistinlilerin sayısı 2 bin 329'a yükseldi, yaralananların sayısı da 9 bin 42 oldu. 

Malatya’da bugün gerçekleştirilen ve binlerce malatyalı'nın katıldığı  mitingde,İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarda,siyasetciler,sivil toplum kuruluşları ve dernekler tarafından düzenlenen miting ile protesto edildi. 

Yüreklerimizin yandığı,acılı bir dönemde,gereksiz olan İstanbul,Malatya günlerinde düğün,dernek ve sofralar kurularak,reklam ve şow yapılıyor.! 

Düne kadar Malatya'da Valiyi, Belediye Başkanlarını ve Siyasileri eleştiren Yeniden Refah Partisi il başkanı Bilal Yıldırım,İstanbul Malatya günlerinde keyif çatıyor.! 

Oysa tam 1 yıl önce 14 Ekim 2022'de yaptığı talihsiz açıklamada " 2 Teneke Peynir Satmayla Malatya Tanıtılmaz " eleştirisi yapmıştı.  

Atalarımız ne güzel demiş "Büyük lokma ye büyük söz konuşma" yine Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) Hadisinde buyurduğu üzere "Kınadığınız şeyi yaşamadan ölmezsiniz"  

Bilal Yıldırım,12 Ağustos'ta sosyal medyasında Malatya Valisi ve İl protokolünü eleştirerek, deprem olmuş bari böyle acılı günlerde yemek masalarında poz vermeyin diye tepkide bulunmuştu.! 

Millet Can Derdinde,Bilal Yıldırım Yemek Derdinde.! Malatya'da sürekli yöneticileri ve siyasileri eleştirerek şow peşinde koşan,tamamen tribüne oynayan Bilal efendi İstanbul'da yiyecek içecek masalarında poz veriyor.! 

Bilal efendi bu şehirde konuşacak en son kişi sizsiniz,önce bir ayna’da kendinize bakın sonra başkalarını eleştirin.! 

14 Mayıs seçimlerinde Yeniden Refah Partisinin,aldığı 40 bin tepki oy'unu kendi başarısıymış gibi sanarak övünen Bilal Yıldırım,kendi köyünüzde yüzde kaç oy aldınız,çıkın açıklayın.! 

Bilal efendi sizin köylüleriniz ve akrabalarınızsize oy vermediği halde, çıkıp sağa sola nara atarak, Fatih Erbakan'a kendinizi başarılı gösterip şov peşinde koşmayın.!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.