Malatya
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.40
  • EURO
    34.83
  • ALTIN
    2413.0
  • BIST
    10045.74
  • BTC
    57566.43$

Malatya AK Parti'de Neler Oluyor.!

28 Ocak 2024, Pazar 18:26

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti'den Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı aday olan Sami Er'den sonra özellikle merkez ilçe belediyeleri Battalgazi ve Yeşilyurt adaylarını belirleme noktasında enteresan gelişmeler yaşanıyor. 

Malatya AK Parti İl başkanlığında yönetim zaafiyetinin yaşandığı bir süreçte Başkan Namık Gören'e dışardan ve içerden büyük bir baskının olduğu ve ilçe belediye başkan adaylarının belirlenme çalışmalarında müdahale edildiği için yaşanan kritik sürecin sağlıklı yürütülmediği konuşuluyor.!

Battalgazi'de Bayram Taşkın, Yeşilyurt'ta ise İlhan Geçit'in adaylıkları AK Parti genel merkezinden geçtiğimiz günlerde kamuoyuna sızmıştı. Malatya'nın iki metropol ilçesine aynı yörenin insanı olan İlhan Geçit ve Bayram Taşkın'a gelen yoğun tepkiler üzerine  AK Parti Genel Merkezi geri adım atarak yeniden anket yaptırma kararı almasına neden oldu. 

Battalgazi ve Yeşilyurt'ta gerçekleştirilecek olan anket çalışmasına bazı aday adaylarının anket listesine alınmaması tepkilere sebebiyet verdi. Özellikle Battalgazi'de aday adayı olan adeta Ak Parti'nin hizmetkarı  gibi sahada çalışan koşturan toplumda karşılığı olan ve sevilen bir isim  olan Ramazan Özcan'nın anket listesine alınmaması kafalarda soru işareti bıraktı.? 

Dün akşam saatlerinde AK Parti genel merkezdeki toplantıda nasıl kararın çıktığı  bilinmezken, bugün öğleden sonra 14:00’de genel merkezde komisyon toplandığı ve toplantıda tekrardan anket yaptırma kararı çıkmıştı.

Kaynak Linki = https://www.maldiahaber.com/haber/malatya-ak-partide-neler-oluyor-40392

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.