Malatya
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.36
  • EURO
    34.72
  • ALTIN
    2400.3
  • BIST
    10173.88
  • BTC
    57790.04$

Körler Sağırlar Bir Birini Ağırlıyor Hesabı.!

28 Eylül 2023, Perşembe 14:31

Türkiye'de 31 Mart 2024'de yapılacak olan yerel seçimlerde geri sayım başladı.

Malatya özelinde gelecek olursak kulis çalışmaları çoktan başladı.

Belediye başkan aday adayları kamuoyunda konuşulmaya ve isimleri telaffuz edilmeye başlandı.

Özellikle Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt Belediyesi Ve Battalgazi Belediyeleri için kamuoyu tarafından siyasetin içinde olan tanınmış önemli isimlerin yanında'da  sürpriz isimlerinde belediye başkanı olmak için ciddi ve çekişmeli bir yarışın içine girecekleri konuşuluyor. 

Ak Parti genel merkezden aldığım kulis bilgileri ise,genel merkezin deprem bölgesinde belediye başkanı aday gösterme noktasında ince eleyip sık dokuyacağı ve titiz bir şekilde gizli anketler yaptırarak liyakatlı,tecrübeli mimar,inşaat mühendisi ve şehir plancılarından yana tercihlerini kullanacakları ifade edildi.

Malatya'da başarız bir yönetim gösteren,deprem sürecini iyi yönetemeyen bir  belediye başkanın gözden çıkarıldığı ve üstünün çizildiği ifade edildi.

Uzatmaları oynayan belediye başkanı pes etmeyerek, tekrar aday olmak için  her tür yöntemi kullandığı,belediye adına kredi çekerek milletin parasını Çar-Çur etmeye başladığı konuşuluyor.

Sayın başkan,körler sağırlar bir birini ağırlar hesabı,her gün yüzlerce partiliyi muhtarları STK'ları dernek yöneticilerini davet edip sözde projelerini tanıtım adı altında gezdirip yemeğini yedirip hediyesini verip uğurladığı dilden dile konuşuluyor.
Sayın Başkan,el kesesinden ağalık yapmak çok kolay.!

Madem ağalık yapacaksanız kendi cebinizden yapinki millet desinki helal olsun başkana işte bu,başkan kendi cebinden ödeme yapıyor,işte o zaman milletin  gönlüne girersiniz.!

Sayın başkan'a bir tavsiyem daha olacak millet  perişan, vatandaş MEGSAŞ büfelerinde 4 liraya ekmek almak için saatlerce kuyrukta bekliyor.
Başkana bir diğer tavsiyem ise madem birilerini  ağırlayıp dünyanın masraflarını yapıp  özel yemekler yaptırıp  misafir edecekseniz,özellikle kenar mahallerde durumu iyi olmayan günlük en az 10 aile tespit ettirin,gariban vatandaşı misafir edin ki işte o zaman hem sevap işlemiş olursunuz hemde vatandaşın gönlüne girmiş olursunuz.!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.