akparti
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.37
  • EURO
    34.97
  • ALTIN
    2325.5
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70265.98$

HACI BAŞKAN

17 Mayıs 2018, Perşembe 22:52
Ahmet Çakır’ın milletvekilliği için istifa etmesiyle Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine atanan Hacı Uğur Polat’ın Yeşilyurt’taki başarılı ve de vatandaşı kucaklayan politikalarına burada da devam edeceğini umuyoruz.

Zor ve de yorucu bir göreve gelen Hacı Başkan bu işin üstesinden gelebilecek en doğru isimdi. Zaten bu göreve kendi isteğinden çok, teşkilat ve çevresinin baskısıyla geldi demek yanlış olmaz.

Yeşilyurt Belediyesi’ndeki icraatçı, halka dokunan, talepleri dinleyen, karşısındaki ile başarılı iletişim kurabilen başkan profilini sürdürmesi halinde, Hacı Başkanın 2019’daki seçimlerde de Büyükşehir için en avantajlı başkan adayı olacağı su götürmez bir gerçek.

Bu vesileyle bir kez daha Hacı Uğur Polat’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Hayırlı Ramazanlar sevgili Malatyalılar. Yeni bir sayımızda daha sizlerle olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

24 HAZİRAN’A DOĞRU

24 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimler öncesi yoğun kulis çalışmaları hızlanırken, gözler adayların üzerine çevrilmiş durumda.

Sonda söyleyeceğimizi baştan söyleyelim biz: Malatya değişim istiyor.

Evet partilerin adaylık yarışında şüphesiz çok değerli isimler var, ancak Malatya liyakat sahibi, memleket sevdalısı, hak için bu yola çıkmış isimleri istiyor artık.

Bu seçimlerde iki oylama birden yapacak olmamız karar verme aşamasında ikiye bölünmemize yol açabilir. Zaten bu durum da mevcut iktidar vekillerini oldukça rahatsız ediyor. Ancak şu gerçek unutulmamalı ki bu seçim ülkemiz için çok önemli ve de hayati.

Eğer mantığımızı bir kenara bırakıp duygularımıza sarılarak hareket edersek ortaya farklı bir tablo çıkabilir.

Tabi umarız listeler yapılırken vatandaş hassasiyeti göz önünde bulundurulur. Zira yukarıda da söylediğimiz gibi vatandaş Ankara’da kendisini temsil edecek farklı yüzler ister.