Malatya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.6
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2497.6
  • BIST
    9524.59
  • BTC
    63923.93$

GÜRKAN,ELİNE YÜZÜNE BULAŞTIRDI, ÇAKIR VE POLAT’I ARATIYOR!

24 Eylül 2020, Perşembe 23:30

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ‘yaptıkları- yapamadıkları’ yönündeki çözümleme sonucu seleflerini aratır bir ‘icracı performans’ ortaya koymaya başladı.

Göreve gelir gelmez eski belediye başkanlarını her fırsatını bulduğunda yerden yere vuran ve ‘milletin parası iç edilmiş’ anlamına gelecek ağır suçlamalarda bulunan Gürkan, ‘kendisi ne yapacak?’ yönündeki soruyu ise sahadaki pasif görüntüsüyle cevapsız bırakarak Malatya’yı önceki dönemleri aratır bir duruma getirmiştir.Kimseyi umursamaz tavırları ve egoları yüzünden herşeyi yüzüne gözüne bulaştırdı.

1 yılı aşkın görev süresi boyunca elle tutulur bir yatırım ya da hizmeti Malatyalılarla buluşturma noktasında beklentilere cevap verdiği pek söylenemeyen Gürkan’ın mevcudu korumakta da yönetimsel eksiklikler sergilediği gözleniyor.

Büyükşehir’de personel alımlarında usul ve esası dikkate almadığı konuşulan Gürkan’ın özellikle şube müdürlükleri ve daire başkanlıkları başta olmak üzere yönetici pozisyonlarına yaptığı atamalarla ‘liyakatten çok yakınlığı gözeten bir anlayış sergiliyor’ yorumlarının yapılmasına neden olduğu ifade ediliyor.

Gittiği ilçe ve köy gezilerinde şow yaparak eski dönem bürokrat ya da siyasilerinin karşılanma sahnesini aratmayacak; kurban kesme ve vatandaşın meydanda tek sıra halinde toplanma fuzuliyetini hatta gereksizliğini bizzat kendisinin istediği konuşulan Gürkan’ın tamamen tribüne oynamaya yönelik tutumu ise şu günlerde zirve yapmış durumda. Gürkan gün geçtikçe öz güvenini yitirerek gün geçtikçe kan kaybetmeye devam ediyor.

YENİ MALATYASPOR’U 

YIPRATMAYALIM

Yeni Malatyaspor bu şehrin en önemli orta paydalarından birisidir. Geçen sezon yaşanan başarısız yarım dönemden sonra ortaya çıkan tablo hakikaten utandırıcı olduğu kadar, kimlerin nerelerde ne hesabı olduğunu da gözler önüne seren bir tabloydu. 

Sporun içine siyaseti sokma gayretleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan’ın kapalı kapılar arkasında ısmarlama başkan adaylarıyla pazarlığa düşmesi garip, bir o kadar da düşündürücüdür. 

Adil Gevrek halihazırda kulübün başkanıdır ve süresinin dolmasına da daha 2 sene vardır. Bugün seçilmişe saygı duymayan zihniyet yarın kendisine yapılacak küçük bir haksızlıkta dahi yardım talep etme hakkına sahip değildir.

Maldia olarak her zaman şehrimizin orta paydalarına hassasiyetle yaklaştığımız gibi bu sayımızda da Malatyasporumuzu ve başkanı Adil Gevrek’i kapağımıza taşıdık. 

İnşallah güzel bir sezon sonunda büyük başarıları konuşacağımız bir yıl olur Yeni Malatyaspor için.  

TMO’NUN KAYISI ALMASI

TMO’nun kayısı almaya başlaması kayısı için milattır. Geç kalınmış ama önemli bir gelişme. Umarız Malatya kayısısı bu adımla hak ettiği değeri bulacak.