Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    64081.954$

ERDOĞAN'DAN GÜRKAN'A ÖVGÜ

11 Kasım 2022, Cuma 19:29

Yeni sayımızda Büyükşehir  Belediyemize ayrı bir yer ayırdık.
Selahattin Gürkan başkanlığında tanıtım, tarih ve yatırım noktasında önemli işlere imza atan Büyükşehir, EXPO 2028’i de Malatya’ya kazandırdı.
Selahattin başkan ve ekibini yürekten kutlarız; zira EXPO olayı ciddi bir olay.
Ne demek dünya ülkelerinin katılacağı bir organizasyonu almak!
Sayın Gürkan bu müjdenin hemen öncesinde gençliğe yaptığı yatırımların meyvesi niteliğinde bir ödülü, hem de Cumhurbaşkanımızın elinden aldı.
Gençliğe yapılan her yatırım, geleceğe yapılmış demektir. Bu anlamda bir kez daha kurmakta lazım Gürkan Başkanı.
Malatya tarihinin canlanması ve mazisine layık bir şekilde istikbale koşması adına yoğun çaba harcayan Selahattin başkanın hizmet ve yatırım odaklı “marifet iltifata tabidir’ kabilinden ödüller alması sonrası, temposu Reis-i Cumhurun gelmesiyle yeniden zirve yapı. Sn. Erdoğan’ın gelmesi her açıdan büyük önem taşıyordu. Uzun yıllardan sonra ülke sınırları içerisinde bir ilde kalması sanırım ne demek istediğimi az çok anlatıyordur.
Reis geldi ve hakikaten güzel de ağırlandı. Teşkilat olsun, Büyükşehir olsun, Malatyalılar olsun yine Cumhurbaşkanına büyük moral verdi. Herşey istenildiği gibi oldu.
Açıkçası Reis’in gelişine dair akılda en çok ne kaldı derseniz; Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan’ın çalışmalarına dair övgü dolu sözleri dersek yanlış bir ifade kullanmış olmayız herhalde.
Sayın Erdoğan, koca koca Büyükşehirleri Malatya ile kıyasladı ve bu belediyeleri Malatya’nın performansı üzerinden yerden yere vurması alandaki Malatyalılardan büyük alkış aldı.
Gürkan’ın bu övgüler sonrası Büyükşehirdeki geleceğine dair önemli bir yol haritası da şekillendi diye biliriz.