Malatya
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.29
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2411.8
  • BIST
    10045.74
  • BTC
    57365.48$

EN BÜYÜK BAŞKAN,BİZİM BAŞKAN.!?

17 Eylül 2023, Pazar 12:17

Malatya'da yerel seçimler de geriye sayım başladı. 

Belediye başkanları ve belediye başkan adayları 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde il ve ilçelerde belediye başkanı adayı olmak için kıyasıya bir yarış içine girecekler. 

6 Şubat’ta yaşanan asrın felaketinde yerle bir olmuş ve enkaza dönüşmüş bir Malatya  var. 

Yaşanan depremin üzerinden 7 ay geçti,Malatya'yı ayağa kaldırma noktasında başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a Devletimiz ve kurumlarına,Bakanlarımıza teşekkür ederim. 

Yerel yöneticlerimize de unutmayalım,yaşanan deprem süresince elinden geleni yapmaya çalışan ve mücadele eden Belediye başkanlarımıza, Milletvekillerimize bürokratlarımıza ve sahada olan herkese teşekkür ediyorum. 

Önümüzdeki 31 Mart'ta yapılacak olan Belediye başkanlığı seçimleri Malatya'nın geleceği için çok önem arz ediyor. Malatya’yı ayağa kaldırma noktasında kendi mefaati ve çıkarı peşinde koşan,tamamen tribüne oynayan,yöntecilere bu saat'ten sonra  tehamülümüz ve lüksümüz yoktur.! 

Malatya  son yıllarda liyakasiz,bencil ve becereksiz yöneticiler yüzünden ve şehrin gelişmesi ve hizmet noktasında çok bir çok şehire göre  geride kaldı diyebilirim.

 Malatya genelinde  vatandaşın beklentisi,Belediye Başkanlarının bir kısmının değişimesi yönünde fikirlerini beyan ediyorlar. 

Benim yaptığım bir araştırmada,Malatya'da  yerel seçimler çok farklı olacak,vatandaş parti adayına değil,kendi istediği aday'a  yada memnun olduğunu aday gösterilse mevcut belediye başkanına oy verecek. 

Malatya'da kendisini dev aynasında gören,çok bilmiş  ve uyanık sanan bir belediye başkanımızı yazamadan geçemeyecem.!   

Yaşadığımız depremlerden dolayı,millet olarak zor ve sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Sayın Belediye Başkanımız ne yapıyor,tamamen kendisini ön plana çıkarmanın derdine düşüp,vatandaş'a başarılı  işler yapmış gibi ve şirin görünmek için her türlü yöntemi deniyor. 

Sayın Belediye Başkanımız Kendisine bazı tetikçi gazetecilere kendisini öven ısmarlama haber ve köşe yazılar yazdırmalar,trolller,amigolar,şak-şakcılar ve maaşlı ve paralı deynekcileri ile adeta bir ordu kurduğu konuşuluyor ve iddia ediliyor. 

Sayın Başkan hazretlerine yüz yüze veya sosyal medyada  eleştiren ve tepkisini dile getiren yandı.! 

Sayın başkan hazretleri perde arkasında vatandaşdan aldığı oy ile o makama geldiğini unutarak,elindeki makam gücünü kullanarak vatandaşın hizmetkarı olmak yerine,tam aksine vatandaşa rajon kestiği posta koyduğu konuşuluyor ve iddia ediliyor.! 

Bende başkanımıza destek olmak için En büyük başkan bizim başkan diyorum.

Kaynak Linki = https://www.maldiahaber.com/haber/en-buyuk-baskanbizim-baskan-39844

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.