Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.55
  • EURO
    35.04
  • ALTIN
    2437.7
  • BIST
    9716.95
  • BTC
    64582.95$

EKONOMİK KOMPLO-YEREL SEÇİM

25 Eylül 2018, Salı 13:31
Yeni bir sayımızda daha sizlerle birlikte olmanın mutluluğu içindeyiz. Yine dopdolu bir sayı hazırladık sizler için.

Evet hepimizin malumu olmak üzere gündem ekonomi.

Ülkemiz üzerine oynanan oyunların fazlasıyla ayyuka çıktığı bir dönemde, tüm argümanlarını kullanan deccal Amerika bu kez de döviz silahıyla saldırıyor.

Bunun bir komplo teorisi olduğunu söyleyen zavallılara sadece acımam, aynı zamanda vatan haini gözüyle de bakarım!

Her şey bu kadar aleni ve ortadayken, reel ekonomik göstergeler sağlamken ortaya çıkan kaygan bu zemin her şeyi fazlasıyla oryaya koyuyor zaten.

İşte böyle bir dönemde en büyük görev yine bize düşüyor. Vatanımızı bölmek için her defasında bir yöntem keşfeden bu Allahsızlara yine en büyük dersi milletin kendisi verecektir.

Peki ne yapacağız?

Bir kere dinimizin de emrettiği üzere israftan kaçacağız. Evde, sokakta, iş yerinde israf etmeyeceğiz- ettirmeyeceğiz. İkincisi fiyatlar üzerinden vatandaşı soymaya kalkan fırsatçılara karşı uyanık olacağız. Bu tür kansızlar pazarda da olabilir, markette de…

Ve en önemlisi krizi spekülatörlerinin ortaya çıkarmak istediği algıya karşı teyakkuzda olacağız. Unutmayın sosyal medya hainlerin en önemli propaganda aracı.

YEREL SEÇİM

Ekonomi temelli gündemimiz arasında fırsat buldukça dillendirdiğimiz bir diğer konu da yaklaşmakta olan yerel seçim.

Tabi durum bu kez biraz farklı.

Gözler sadece Ak Parti’nin üzerinde olmayacak, MHP de aday çıkarma kararı alması durumunda vatandaşın radarında olacaktır.

Bu tablo da beraberinde Ak Parti’den MHP’ye doğru kaymaların olduğu bir süreci getirebilir. Çünkü unutulmamalı ki MHP’nin Malatya’da önemli bir tabanı bulunuyor. Ve vatandaş artık iki partiye de kendi partisi gözüyle bakıyor.

Yerel seçimle ilgili şimdilik bunları söyleyebiliriz.

Ne diyelim, umarız nitelikli aday bolluğunun olduğu bir yerel seçim öncesi yaşarız.