Malatya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63020.213$

CUMHURBAŞKANI’NIN GÖLGESİNDE SİYASET YAPANLAR

06 Ağustos 2019, Salı 14:55

Elin adamı ilimle, bilimle, sanatla, teknolojiyle uğraşırken biz ise belediyelere - devlet kurumlarına nasıl ederim de akrabamı iş ortaklarımı kendisine yakın çevreyi  müdürlük,amirlik yani üst düzey yönetici olarak işe alırımın tasasına düşmüşüz. Ondan sonra da haktan, adaletten, dinden, imandan bahsederler. Yazıklar olsun nefsine uyanlara, yazıklar olsun kendinden başkasını düşünmeyenlere, yazıklar olsun milleti kandıranlara. Seçim öncesi ‘temiz yönetim’ deyip, seçimden sonra belediyeleri aile şirketi gibi yöneten aklı evvelleri unutmayacağız. 

Hele bu konuda her fırsatta Ak Parti’ye akıl veren CHP’lileri aklımızdan hiç çıkarmayacağız. Biz yine de yıllardır Malatyalılardan büyük teveccüh gören iktidar partisinin pek kıymetli mensuplarına getirelim mevzuyu. Çünkü bu memlekete en çok diyet borcu olanlar onlar. Sayın Cumhurbaşkanımızın gölgesinde siyaset yapıp, onun yaptıklarıyla sağa sola caka satmakla yıllarınızı geçirdiniz. 

Millet Erdoğan’a oyunu verdi, siz üzerinize alındınız. Millet Erdoğan’ı alkışladı, siz mağrurlandınız! Ve tüm bunların üzerine insanları enayi yerine koyup, devlet kurumlarını ve belediyeleri babalarınızın çiftliği gibi yönettiniz! Şu rezil tabloya bakın Allah için… Birisi işe almış, ötekisi kapının önüne koyuyor. Yerine de kendi eşini dostunu ahbabını getiriyor! Bu nasıl bir vicdansızlık, bu nasıl bir emanete ihanet yaklaşımı!

BÜLENT TÜFENKCİ’NİN BAKANLIĞI 

DÖNEMİNDE KAZANDIKLARIMIZ

Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci’nin bakanlık yaptığı dönemde memlekete kazandırma adına mücadelesini verdiği hizmet ve yatırımların hemen her gün gündemde olması durumu eminim sizin de dikkatinizden kaçmamıştır.  

Yiğidi öldür hakkını yeme.

Kayısı için lisanslı depoculuk, coğrafi işaret belgesi; işsizliğe çözüm için Vagon Fabrikası’nın Kızılay’a devri, Gümrük Müdürlüğü Hizmet binasının yapımı başta olmak üzere, memleket oldukça önemli hizmetler gördü Tüfenkci’nin bakan olduğu dönemde.

Neden bu konuya değindik anlatalım…

Bakanlık yapan siyasetçilerde bakanlığı bıraktıktan sonra genelde bir atalet durumu görülür. Ancak Bülent Tüfenkci’de tam tersi bir durum var. 

Temposu daha da artmış. 

Bir gün ilçe gezisinde, bir gün esnaf ziyaretinde, bir gün kurum yöneticilerinin makamında.

Darısı çabuk yorulanların başına!

Ve işin en güzel tarafı bakanlığı döneminde temellerini attığı yatırım ve hizmetlerin takibini hala sürdürüyor.

Bu takipçilik sayesinde de bu yatırım ve hizmetlerin bir kenara atılıp, unutturulması durumu söz konusu olamıyor. 

Siz hiç Vagon Onarım Fabrikası, lisanslı depoculuk gibi konuların gündemden düştüğüne şahit oldunuz mu? 

Olamazsınız çünkü takip eden birisi var.

Alın size farklı profilde bir siyasetçi figürü.