akparti
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.37
  • EURO
    35.07
  • ALTIN
    2325.3
  • BIST
    9130.05
  • BTC
    70049.26$

ÇINAR BAŞKAN VE PANDEMİYLE SINAVIMIZ

25 Ağustos 2020, Salı 14:27
Yeni sayımızla karşınızdayız. Yine her zaman ki heyecanımızla hazırladığımız, dopdolu bir Maldia ile selamlıyoruz sizleri.

Yeni sayımızda belediyelerimizin çalışmalarına ayrı bir parantez açma geleneğimizi sürdürdük. Bu sayıda yoğunluğu Yeşilyurt Belediyesi’ne kaydırdık, zira kaydırmak zarureti doğdu. 

Mehmet Çınar başkanlığında farklı bir belediyecilik modeliyle hemen her gün yeni bir projeyle karşımıza çıkan bu şirin belediyemiz, çıtayı biraz daha yükselterek merkez belediyelerle boy ölçüşecek duruma geldi neredeyse.

Türkiye’de 30 büyükşehirde yapılan ankette Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ilçe belediyeleri arasında ilk 10’a girmeyi başararak bölgenin en başarılı Belediye Başkanı oldu.

Halka dokunan hizmetlerin mimarı Çınar başkan, bu hizmetlerinin dönüşümünü hızlı şekilde hemen her gün bizzat hemşerilerinin kendisinden alıyor.   

Yeşilyurt Belediyesi’nin çalışma ve projelerine geniş yer ayırdığımız elinizde tuttuğunuz sayımızda daha bir çok önemli konu ve konuğa dair merak edilenleri sizlerle paylaştık. 

Gelelim bir diğer gündem fazlasıyla geniş yer tutan konuya…

Pandemi!

Kurtulamadık gitti şu mel-un hastalıktan. Ve ne yazık ki bir süre daha hayatımızı meşgul etmekle kalmayacak, kalıcı hasarlar da bırakacağa benziyor.

İnşallah güçlü Türkiye bu konuda da gerekli adımları atarak aşıyı insanının hizmetine sunan ilk ülkelerden birisi olacaktır. 

Fakat şuan için bir ilaç ya da aşı bulunmadığına göre, tek çözüm yolu korunmak. 

Maske, mesafe ve hijyen.

Bu üçlüyü hayatımızın odak noktasına koymak zorundayız. Aksi halde sağlımız konusunda çok ciddi bir sınavla karşı karşıya kalabiliriz.

Satırlarıma son verirken, yarınınızın bugünden çok daha başarılı, sağlıklı ve huzurlu geçmesi dileklerinde bulunuyorum.