Malatya
28 Nisan, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63633.698$

BÜYÜK OYUN!

24 Nisan 2018, Salı 13:46
Yeni Malatyaspor’da son günlerde yaşanan gelişmeler hem üzüntü verici, hem de düşündürücü. Süper Lig’i daha ilk sezonumuzda hedeflenen yerde bitirmemiz birilerini tatmin etmemiş olsa gerek ki, yaşanan bazı hadiseler şehrin ortak paydası üzerinde nasıl acımasız ve hesaplı bir operasyon yapıldığını gözler önüne seriyor.

Fenerbahçe maçı öncesi bilet fiyatlarıyla başlayan, futbolcu alacaklarından kaynaklı idman boykotuyla devam eden olumsuz süreç, sanki bir akıl tarafından dizayn ediliyormuşçasına dalga dalga büyüyerek, kulübü olumsuz bir algıyla karşı karşıya bıraktı.

Gelin samimi bir akıl jimnastiği yapalım…

Yeni Malatyaspor Kulübü’nün son 5 yılına damgasını vuran Adil Gevrek sizce nasıl bir başkan?

Evet Adil Gevrek ile Malatya futbolu o kaybettiği heyecanı tekrar yakaladı ve bugün yıllarca hayali kurulan o ligde mücadele ediyoruz. Ama diğer tarafta da yaptığı onca iyi şeyi unutturacak skandal gibi yanlışlar!

Hangi birini yazalım, söyleyelim. Herkeste çok iyi biliyor ki, yönetim bazen camiayı canından bezdirecek işlere imza atıyor ve bu huyundan da ne yazık ki vazgeçmiyor.

Neyse şuraya gelmek istiyorum…

Evet yönetimin yanlışı çok, lakin bu yanlışlar birilerinin yönetimi kumpas kurmak suretiyle yok etmeye çalışması eylemini masumane bir eylem gibi gösteremez!

Bu şehirde insanların akıllarıyla alay eden ve istediği her şeyi elde edeceğini zanneden güruh, ne yazık ki yine yanlış hesaplar peşinde.

Sevgili dostlar, saygıdeğer Malatyalılar, Yeni Malatyaspor tıpkı geçmişte olduğu gibi yine birilerinin zevk alma aracı haline gelmeden önlemimizi alalım ve her duyduğumuz şeye hemen inanmayalım.Yoksa yine bir 15 yıl daha bekleriz!

BİRİ MERAKIMI
GİDERSİN LÜTFEN!

-Çok merak ediyorum, önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkanı değişirse şayet Yeni Malatyaspor’un ekonomik pozisyonu nasıl olacak?

-Çok merak ediyorum, bazı kesimlerin iflah olmaz Adil Gevrek düşmanlığı sonuç verir ve başkan bir gün ansızın istifa ederse kulübün başına getirebilecek adam bulabilecek miyiz?

-Çok merak ediyorum, Teknik Direktör Erol Bulut’un mevcut imkânlara rağmen yaptıklarını bir çırpıda silebilen belli bir kesim taraftar takımın başında nasıl bir teknik adam görmek istiyor?

-Çok merak ediyorum, sporun her branşında yerlerde sürünen Malatya’da spora yön veren yöneticiler hangi yüzle çıkıp da ‘Biz başarılıyız’ diyebiliyor?

-Çok merak ediyorum, bu şehirde imPARAtor denilerek sırtlara alınan İrfan Buz’un yaşattığı ‘TFF’ skandalından sonra bile hala birilerininadamı ölümüne savunması nasıl bir kafanın ürünü?

-Çok merak ediyorum, Bölgesel Amatör Lig’de her sene çuvallarca para harcanmasına rağmen başarısız olan Yeşilyurt Belediyespor’un yönetimi ve teknik heyeti neden kendi hür iradeleriyle istifa gibi erdemli bir yola başvurmazlar da ısrar ve inatla birilerinin kendilerini kovmasını beklerler?

-Çok merak ediyorum, İnönü Üniversitesispor’un sene içerisinde yaptığı onca hataya, onca haksızlığa ve onca yanlışa rağmen Pütürge Belediyespor’a elenip Bölgesel Amatör Lig’e veda etmesi neden birileri tarafından sanki mucize gerçekleşmiş gibi yorumlanır?

-Çok merak ediyorum, Malatya’nın en büyük değerlerinden birisi olan İnönü Üniversitesi’nin adını taşıyan futbol kulübünü üç otuz paraya bir iş adamına satılarak, bu iş adamının aynı isimle kulübü ligde mücadele ettirmesine ve sonucunda da rezillikler içerisinde takımı küme düşürmesine nasıl göz yumuldu?

-Çok merak ediyorum, memlekette onca antrenör, onca teknik direktör varken neden hep belli isimler takım çalıştırır ve neden buna antrenör camiası ses çıkarmaz?

-Çok merak ediyorum, memlekette çocukların top oynayabileceği bütün arsaları betona

teslim etmemize rağmen neden elimizde kalan son boş alan olan Sümer Lisesi arazisini de çocukların elinden almak için birbirimizle yarışırız?

-Çok merak ediyorum, memlekette gazeteci olduğunu söyleyerek elindeki basın kartıyla sağdan soldan nemalanan ve kendilerine her türlü kapıları açtıran uyanıklar hangi yüzle kalkıp da başkalarına akıl verirler?

-Çok merak ediyorum, bu memlekette Atilla Kantarcı, Ertan Mumcu, Mehmet Bayansalduz gibi spor yöneticiliği vasıfları üst seviyede olan isimlerden neden yeteri kadar faydalanılmaz?

-Çok merak ediyorum, Büyükşehir Malatya’daimkansızlıklar içerisinde ayakta durmaya çalışan amatör kulüplerin barınabileceği, yeri geldiğinde her türlü malzeme desteği alabileceği bir amatör evi yapmak neden kimsenin aklına gelmez?