Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63750.165$

BU OYUNLARA MALATYALININ KARNI TOK!

14 Ağustos 2018, Salı 13:46
Yeni bir sayımızda daha birlikte olmanın sevinciyle siz değerli okurlarımıza en kalbi muhabbetlerimizi iletiyoruz.

Malumunuz gündem ekonomi.

Söylenecek her şeyin söylendiği, cümlelerin duyguları tarifte kifayetsiz kaldığı bu süreçte bizim de istikametimiz elbette ki devletimizin, milletimizin yanı.

Silahtan daha güçlü, paradan daha etkili gücümüz, yüreğimizle (15 Temmuz tecrübesiyle de sabit olduğu üzere) üstesinden gelemeyeceğimiz bela, şer yoktur inşallah.

Evet, o ölüme koşarak giden, vatan söz konusu olduğunda gerisi teferruattır diyen imanlı, korkusuz yüreklerimiz 21. yüzyılın deccalı Amerika’nın yaktığı ateşi söndürmeye de yetecektir.

Batıl ile Hak her zaman savaştadır, lakin bunu bazı gözler görür, bazıları görmek istemez.

Haydut ve de terörist Amerika’nın İsrail’in kirli emellerine su taşıyarak, İslam Coğrafyasında güçlü ülke bırakmama hayallerinin ürünüdür şuan ki tablo aslında.

Ancak bu sefer onlar da kendi ayaklarına sıktıklarının, başlarındaki delinin birleşik sömürgeci ülkelerini felakete götürdüğünün farkında.

İnşallah iki yüzyıldan fazladır dünyanın kanını emen bu zorba ülke, en kısa sürede kendi kanında boğulacaktır.

Allah’ın laneti zalimlerinde üzerinde olsun.

ABD’nin ekonomik kıskacı üzerinden hareketle güzel memleketimiz Malatya’mıza dair de bir- iki kelam etmeden geçmeyeceğiz elbette.

Malatya, ülkemize karşı girişilen ekonomik savaşa burun kıvırırcasına önemli yatırımlarının birer ikişer açılışlarını yapmaya devam ediyor.

Millet Parkı, yeni devlet hastanesi, yeni tabiat parkı gibi Malatya ekonomisi, sosyal ve sağlık yaşamına önemli bir ivme kazandırması beklenen yatırımlar önümüzdeki günlerde boy göstermeye başlayacak inşallah.

Yine Büyükşehir Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat’ın da yatırım ve hizmetlere hız verdiği gerçeğini gözden kaçırmayalım lütfen. Hacı Başkanın şehrin her bölgesine aynı hizmet kalitesi anlayışını taşıyan Acil Eylem Planı ete kemiğe bürünmeye başladı.

Bu bakış açısından hareketle iş dünyamızın ve vatandaşlarımızın da yerli ve milli şuurla, kendi paramıza sonuna kadar güvenerek hareket etmeleri en büyük temennimiz.

Cümlelerime son verirken Maldia ailesi olarak mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, bayramın birlik ve beraberliğimize güç katmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim.