Malatya
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.30
  • EURO
    34.70
  • ALTIN
    2412.4
  • BIST
    10045.74
  • BTC
    58173.36$

Bu Kadroyla mı Yıkılmış Şehri Ayağa Kaldıralcaksınız.!

19 Şubat 2024, Pazartesi 19:44

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Malatya’da Belediye Başkanı adayları belli olduktan sonra gözler meclis üyelerinin belirlenmesine çevrilmişti.

Battalgazi Belediyesi AK Parti meclis üyesi  adaylarının açıklanmasıya birlikte şahsıma ve haber merkezine bir çok tepki telefonu geldi.

Aday gösterilen ve belediyelerde çeşitli görevlerde bulunmuş hatta başkanın kara kutusu olan akrabasınında aralarında bulunduğu bir kaç şaibeli ismin yargılanması gerekirken, meclis üyesi adayı gösterilmesi kamuoyunda tepkilere neden oldu.!
 

Malatya’da 6 Şubat’ta yaşanan depremde hayatını kaybeden,1237 canın hesabını vermesi gerekenlere hala görev verilerek adeta ödüllendirilmesi kafalarda soru işareti bıraktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu ülke için kendisini siper ederken,deprem bölgesindeki hassasiyetini sürekli gündeme getirmesine rağmen,yereldeki bazı yöneticilerimiz rant,menfaat odaklı ekiplerden bir türlü vazgeçilmeyerek ve göz yumularak ödüllendiriliyor.!

Daha öncede yazmıştım meclis üyeleri birilerinin değirmenine su taşıyarrak,niçin el kaldırklarını indirdiklerini bilmeyen bazı meclis üyleri 1237 canın hesabını vebalini vermeden tekrar aday gösteriliyor.!
 

Battalgazi meclis üyesi aday listesine baktığımda bir çok değerli isimlerinde olduğu ve aralarında torpilli,şaibeli ve her dönemin adamı olan isimlerinde olduğunu görüyoruz.! Listede sadece Metin Mandal,ismine yer verilmeyerek gaz alınması da dikkat çekiyor.
Listeye Baktığımızda bir kaç ismi tanımamakla beraber çok değerli isimlerin olduğunuda görüyoruz. Toplumda karşılığı olan sevilen aklıma gelen bir kaç değerli ismi yazmadan geçmek olmaz,Nedim Çeker,Mustafa Kahraman,Abdulvahap Şerefhanlı,Muzaffer Karakuş,ve 1.sıra Kontenjanından Ali Ekici,gibi isimlerinin  isabetli bir karar olduğu söylemek gerekiyor. Zamanında Parti’de çaycılık yapanından tutunda Hacı’dan,Hoca’dan ayakçı takımından 4 metrekarelik dükkanı yönetemeyen esnafdan  meclis üyesi mi olur.!
 

Evet sözün bittiği yerdeyiz yazık günah, bu şaibeli kadro ile mi yıkılan ve enkaza dönen şehri ayağa kaldıracaksınız.!
Eğerki kim bu şehire ihanet ediyorsa,Parti’yi ve bulunduğu makamı rant,çıkar ve menfaat olarak kullanıyorsa,bir gün mutlaka adalet önünde ve ahiret’te hesabını verecektir.!

Kaynak Linki = https://www.maldiahaber.com/haber/bu-kadroyla-mi-yikilmis-sehri-ayaga-kaldiralcaksiniz-40499

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.