Malatya
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.54
  • EURO
    34.85
  • ALTIN
    2427.3
  • BIST
    9722.09
  • BTC
    64547.59$

BU GURUR MALATYA’NIN

25 Temmuz 2017, Salı 20:14

Yeni Kabine aslında başkanlık kabinesi… 

Türkiye’yi 2023, 2053, 2071 hedefine ulaştıracak kabine.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin sayın cumhurbaşkanımız tarafından bir kez daha güvenoyu alması ve Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli hükümet kadrosuna seçilmesi oldukça önemlidir.

İki kez yenilenen kabinede çalışkanlığıyla, hizmet ve vatan aşkıyla kendisini kabul ettiren Bakan Tüfenkci, Malatya’mıza büyük bir gurur yaşatmıştır.

Gümrük ve Ticaret gibi bu ülkenin en kritik noktalarını himayesinde bulunduran bir bakanlıkta bu denli güven kazanmak, bu denli sevilmek ve bu denli büyük işler yapmak her yiğidin harcı değildir.

Teşekkürler Sayın Bakanım, teşekkürler Malatya’nın evladı Bülent Tüfenkci.

Göreve geldiği günden bugüne Malatya özelinde yapılması zor yatırımları hayata geçiren, önemli hizmetlerin fitilini yakan Bakan Tüfenkci’nin yeni dönemde daha aktif ve üretken olacağından hiç şüphemiz yoktur.

Zira memleket hizmet bekler.

İnşallah Malatya’nın sivili toplum örgütleri ve diğer etkin dinamikleri bu süreci iyi değerlendirir de Sayın Bakan’ın ‘Malaya için gelen hizmet ve yatırım taleplerinin hepsi başımız üzerinde’ sözünü unutmadan, bakanlığın kapısını suyoluna çevirmesini bilirler.

Umarız ve dileriz ki bu yeni süreçte sayın bakanın yanında onun işini kolaylaştıran, önünü açan, destek olan bir yapı ve ekip olur!

Bu cümlenin iyi irdelenmesi halinde ne söylediğimiz daha net anlaşılacaktır.

Malatya’ya iki dönemdir bakanlık ayrıcalığı yaşatan sayın cumhurbaşkanımız başta olmak üzere, sayın başbakanımıza ve emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.