Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.56
  • EURO
    34.96
  • ALTIN
    2423.8
  • BIST
    9722.09
  • BTC
    64374.07$

Bu Dünya Ve Makamlar Sizede Kalmaz.!

09 Nisan 2023, Pazar 21:31

Türkiye'de yapılacak olan Kritik 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanlığı ve 28.dönem milletvekiliği seçimlerinde siyasi partiler Milletvekili adaylarını yüksek seçim kuruluna sundu.

Seçime girecek olan siyasi partilerde ilk etapta tepkiler olsada,bu tekiler her seçimde olduğu gibi zamanla normale döner diye düşünüyorum.

Malatya'da Ak Parti'de ise tatmin edici bir liste açıklandı.Mevcut milletvekillerine göre daha liyakatli ve Malatyalıların kabul göreceği ve memnun olacağı bir liste açıklandı.

Listenin başında Bakanlık yapmış tecrübeli ve başarılı bir performans sergileyen Bülent Tüfenkci,listenin birinci sırasında aday gösterilmesi süpriz olmadı.

Aksine bekleniliyordu.Listenin ikinci sırasında yer alan milletvekili aday adayı olmayan il Başkanı İhsan Koca'nın ise ikinci sırada yer alması süpriz oldu.İhsan Koca'nın adaylığını kimse beklemiyordu.

Listenin üçüncü sırasında yer alan İnanç Kara Ölmez Toprak Milletvekiliği adaylığı özellikle Akçadağlılar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Listenin dördüncü sırasında yer alan İstanbul'da ikamet eden iş adamı Abturahman Babacan'da süpriz oldu.Abturahman Babacan'ı Malatyalılar çok tanımıyor.

Listenin beşinci sırasında yer alan Vahit Atalan ise önceki seçimde altıncı sıra adayıydı.

Vahit Atalan,bu dönemde beşinci sıra adayı olarak kendisine listede yer buldu.

Listenin altıncı sırasında ise Ramazan Özcan yer aldı. Özcan herkesin tanıdığı bir isim,Malatya Ticaret Borsası Başkanlığı yapan Ramazan Özcan,Borsada başarılı bir yönetim sergileyerek dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Malatya Ak Parti Milletvekiliği aday listesi Malatya'ya hayırlı olsun.Milletvekili adayı olamayan bir birinden değerli isimler hiç üzülmesin.Ak parti bir dava ve gönül partisidir, darılma, küsme ve kırılmaca olmaz.Bende darılmanın küskünlüğün olamayacağını düşünüyorum.

Aday gösterilen Milletvekili adaylarına başarılar diliyorum.Şimdi gelelim tekrardan aday gösterilmeyen mevcut milletvekillerine.!

Bir kez daha gördük'ki makamlar gelip geçici..Sayın Ahmet Çakır,Öznur Čalık ve Hakan Kahtalı'nın aday gösterilmemesi Malatya'da memnuniyet ile karşılandı.Yıllardır ortak hareket eden Çalık, Çakır ve Kahtalı'ya Malatya'ya emekleri varsa teşekkür ediyorum.

Sayın Öznur Çalık,Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı'nin tekrardan milletvekili adayı olmak için büyük bir mücadele verdiklerini çok iyi biliyorum.! Keşke Malatya'ya hizmet etmek içinde bir mücadeleniz olsaydı.!

Yaptğınız en büyük iş kendinize eşinize dostunuza akrabalarınıza ve en önemlisi çevrenizdeki yalaka tayfasına milletvekiliği yaptınız.Millete tepeden bakarak kibirli egolarınız ile Malatya'da yıllarca keyfi bir yönetim tarzı sergilediniz.!

Allah'ın adaletini hesabını unutarak sanki bu dünya'da ölmeyecekmişsiniz gibi makamlara yapışıp bırakmadınız.Ey Öznur Çalık,Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı bu dünya ve makamlar sizede kalmaz,kalmayacakta.!

Fazla detaylara girmeden zaten bir Malatya sizi tanıyor ve biliyor.!

Ak Parti'ye zarar vererek,parti sayesinde hızla zenginleşerek servetinize servet kattığınız konuşuluyor ve iddia ediliyor.Yaptığınız malın mülkün ve servetin hesabını nasıl vereceksiniz.!

Kaynak yazı:Bayram Güder. https://www.maldiahaber.com/haber/bu-dunya-ve-makamlar-sizede-kalmaz-39374

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.