Malatya
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.26
  • EURO
    34.66
  • ALTIN
    2411.4
  • BIST
    10045.74
  • BTC
    57119.17$

Bilal Yıldırım’a Ahlaklı Belediyecilik Dersi.!

26 Şubat 2024, Pazartesi 20:25

Malatya’da 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan mahali idareler seçimleri için,belediye başkan adayları seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Seçimlere yaklaşık bir Ay  gibi kısa süre kaldı. Bu yazımda siz değerli okuyucularımıza Yeniden Refah Partisi,Malatya Büyükşehir belediye başkanı adayı Bilal Yıldırım,ile ilgili iddiaları ve detayları paylaşmak istedim. 

Düne kadar Orgazinize Sanayi Bölgesinde bir tavuk üretim ve kesim tesisinde  asgari ücretle çalışan bir işçi  olan Yıldırım,yaklaşık 5-6 yıl önce bir anda yıldızı parlayarak,1.OSB’de kurduğu tavuk fabrikası ile yurt dışı bağlantılı gizemli ortakları olduğu söylenen Bilal Yıldırım’ın iş hayatında,kısa sürede başarılı bir şekilde hızla büyüyerek,bugünlere geldi. 

Yıldırım,son bir kaç yıldır yurt içi ve yurt dışına et ve tavuk gibi temel gıdalarda,önemli ihratcatlar yapıyordu. Ancak son dönemlerde işleri iyi gitmeyen işçilerin maaşını vermekte zorlandığı konuşulan Yıldrım,çareyi ve çıkış yolunu siyasette aramaya başladığı konuşuluyor.! 

Bilal Yıldırım, Seçim gezilerinde yaptığı sözde iddialı açıklamalar ile kendisine suni gündem yaratarak günü kurtarmanın peşine düşdüğü kamuoyunda konuşuluyor.! 

Yıldırım,katıldığı Seçim gezilerinde yaptığı konuşmalarda,elle tutulur hiç bir projesi olmamasından dolayı,sürekli bol keseden sallama iddiaları ile AK Parti milletvekilleri,yöneticileri ve belediye başkan adaylarına,karalama kampanyası ve ağır eleştirilerde bulunarak kendisini gündemde tutmaya çalışıyor.! 

Bilal Yıldırım’ın ahlaklı belediyecilik sloganıyla çıktığı belediye başkanlığı adaylığı sürecinde rakiplerine ahlak dersi vermeye kalkışması kamuoyunda tepkileri üzerine çekmesine neden oluyor. 

Sayın Yıldırım,Malatya Yeniden Refah Partisi il teşkilatını toplama kampına çevirdiniz.! 

Kendi Partilerine küskün olan,aday gösterilmeyen bir çok küskün adayı bünyenize katarak partinizi küskünler kampına çevirdiniz.! 

Sayın Bilal Yıldırım,başkasına yar olmayan size asla yar olmaz,tek adam olarak çamur siyaseti iddiaları ile yönetmeye kalktığınız ve kullandığınız ahlaklı belediyecilik sloganınıza  bağdaşmayan ,yöneticilik yapınız tepkilere neden oluyor.! 

Sayın Yıldırım Yeniden Refah Partisi Malatya il teşkilatında,istikrarsız yönetiminiz ile sürekli yaşanan skandallar ile yönetim değişikleri ve istifa sorunlarını önce bir çözün, sonra rakiplerinize ahlak dersi vermeye kalkın.! 

Bilal Yıldırm,14 Mayıs 2023 milletvekiliği genel seçimlerinde,Türkiye’nin efsane siyasetcisi rahmetli Necmettin Erbakan’nın hatırına aldığınız 40 bin tepki oyunu her platformda dile getirerek,Malatya’da kendi yönetiminize ve iktidar Partisi yöneticilerine posta koyarak rajon kesme iddiaları ile puan kaybediyor.! 

Sayın Yıldırım,sizinle ilgi o kadar çok iddia ve bilgi kirliliği kamuoyunda konuşuluyorki,hangi birini yazalım.! 

Daha iki gün önce kendi parti teşkilatınızda toplu istifalar yaşandı. Malatya ve Yeşilyurt başta olmak üzere bir çok ilçe teşkilatında yaşanan toplu istifaların sebebi ise meclis üyeleri aday belirleme ve sıralama  noktasında bazı meclis üyesi aday adaylarına haksızlık yapıldığı ve sıralamaya göre yüklü miktarda para isteme iddiaları ,ulusal ve yerel basında geniş yer bulmuştu.! 

Akrabaları,köylüleri ve yakın çevresinin  oy vermediği,Bilal Yıldırım’a soruyorum,madem bu kadar kendinize çok güveniyorsunuz,seçim gezilerinde çok iddialı açıklamalarda bulunuyorsunuz,o zaman çıkıp bağımsız aday olsaydınız,yada küskünler Partisini kurup öyle seçimlere girseydiniz daha isabetli olmazmıydı.!

Kaynak Linki = https://www.maldiahaber.com/haber/bilal-yildirimdan-ahlakli-belediyecilik-dersi-40528

Yorumlar

  • yorum avatar
    Mehmet
    26-02-2024 21:09

    Ak partilisinde neden bir İsrailliye laf söyler gibi yalan yanlış iftiralarla dolu yazı yazarsın , ekmek parası diyorsan, içki satmakla başka Müslümanları aldatmak arasında ne fark var çok cesursan başka bir partiye eleştiri yapınsanıza Müslümanın Kanı Müslümana haramdır derken sadece kanımı algılıyorsunuz .

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.