Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.75
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63715.4$

BAŞKAN SADIKOĞLU’NDAN MALATYA SANAYİCİSİNE MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE 

31 Mayıs 2022, Salı 20:24

Yeni sayımızla karşınızdayız.. 13 yıla yaklaşan yayın hayatıyla Malatya'nın medyadaki markası olan Maldia Basın yayın grubunun bünyesinde olan Maldia Dergisi, her sayısında kendini biraz daha yenileyerek,malatyalı hemşerilerimizin teveccühüne layık olmaya gayret ediyor.
Tabi bu başarıdaki en büyük pay siz değerli okurlarımıza ait.Maldia Dergisi ve Maldia Haber olarak teşekkür ediyoruz.
Gelelim yeni sayımızın içeriğine...
Bu sayımızda Malatya'mızın sanayisinin ve iş dünyasının lokomotifi olan Ticaret ve Sanayi Odası'nın çalışmalarını ve projelerini sayfalarımıza taşıdık.
Göreve geldiği günden beri farklı ve de atılımcı bir başkan profili ortaya koyan Malatyalıların gönlüne giren Oğuzhan Ata  Sadıkoğlu'nun Malatya ekonomisini canlandırmaya yönelik projelerine bir yenisi daha eklendi.
Bölgenin İlk model fabrikasını hayata geçirmeye hazırlanan Başkan Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Malatya sanayi ve iş dünyasına müjde üstüne müjde verdi. Dergimizin yeni sayısını kesinlikle keyif ve heyecanla okuyacağınız bir röportaj gerçekleştirdik Başkan Sadıkoğlu ile.Bir diğer taraftan  
yeni sayımızda belediyelerimizin başarılı ve  güzel çalışmalarını, projelerini gözardı etmemek gerekiyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt  Belediyesi ve Battalgazi Belediyesinin  çalışmalarına ve yatırımlarına da geniş yer ayırdık.
Kısacası Maldia Dergisi olarak  yine beklentinizi karşılayacak zengin bir içerikle karşınızda.
İlginiz için teşekkür ederiz. Yeniden görüşmek dileğiyle Allah'a emanet olun.