Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.57
  • EURO
    35.02
  • ALTIN
    2435.7
  • BIST
    9760.03
  • BTC
    64072.63$

ASLINDA ÜLKENİN PROTOTİPİDİR MALATYA

21 Şubat 2018, Çarşamba 19:49
Yeni bir sayımızda daha sizlerle birlikte olmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Öncelikle Afrin’de tüm dünyaya örnek bir mücadele sergileyerek, tek sivilin burnunun kanamaması için kendi canını hiçe sayıp, ‘Kızıl Elma’ ülküsüne yürüyen şanlı Türk Ordusunu canı gönülden selamlıyoruz. Bu vesileyle şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz.

Tarihte yaşanmış örneklerle de sabit olduğu gibi; hiçbir ulusun egemenliğine göz dikmeyen Türkiye, kendi egemenliğine göz dikenin de gözünü oyma gücü ve ferasetine fazlasıyla sahiptir.

Bu şehit kanlarıyla sulanmış topraklar sanılmasın ki birilerinin rahatlıkla operasyon yapacağı coğrafyalar olacaktır.

Gelelim Malatya’ya…

Malatya insanı her zaman olduğu gibi; ülke için kritik viraj niteliğindeki her dönemeçte, her atılması gerek stratejik adımda nasıl örnek bir duruş sergilediyse, Zeytin Dalı Operasyonunda da aynı duruş ve olgunluğu fazlasıyla gösteriyor.

Aslında ülkenin prototipidir Malatya… Ülkedeki her insanın kalp atışı, haksızlığa karşı kaldırılan bir baştır Malatya.

Gerek 15 Temmuz, gerekse de Afrin Harekatı münasebetiyle yakaladığımız bu ‘Çanakkale Ruhu’nu hiçbir zaman kaybetmemek dileğiyle; Ne mutlu Türküm diyene!

Bu ayki Maldia’nın içeriğine dair de bir iki kelime edecek olursak; yine elinizden düşüremeyeceğiniz dolulukta bir sayı hazırladık sizler için.

Yeni sayılarla yeniden karşınızda olmak umuduyla, Allah’a emanet olun.