Malatya
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    34.77
  • ALTIN
    2403.6
  • BIST
    10199.28
  • BTC
    57750.7$

Ali Kazgan,YRP ilçe başkanı ile birbirine Girdi.!

02 Şubat 2024, Cuma 23:09

Yeniden Refah Partisi’nin (YRP) çiçeği burundaki Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan ile partinin Akçadağ İlçe Başkanı Münir Akgün birbirine girdi. 

Geçtiğimiz aylarda Yeniden Refah Partisi’ne (YRP) katılan Akçadağ Belediye Başkanı ile partinin Akçadağ İlçe Başkanı Münir Akgün birbirine girdi.  

İddiaya göre, Akçadağ Belediyesi’nde bazı personellerin yerinin değiştirilmesini isteyen YRP Akçadağ ilçe Başkanı Münir Akgün’ün talebine Başkan Kazgan olumsuz yanıt verince iki başkan arasında tartışma çıktı. 

Yeniden Refah Partisi (YRP) Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım’ın devreye girdiği olay Akçadağ’da gündem olurken, iki başkan arasındaki geriliminin sürdüğü bildirildi. 

Yeniden Refah Partisinde Malatya'da Milletvekiliği seçimlerinde aldığı 40 bin tepki oy'unu kendi başarılarıymış gibi kamuoyuna lanse etmeye çalışaması dikkatleri üzerlerine çekmişlerdi. 

YRP'de 40 bin tepki oyunu ben aldım diyen Tavuk dürümcü il başkanı Bilal Yıldırım,parti içinde kendisini ön plana çıkarmanın derdine düşmesi,parti içinde istifalar ve sert tepkilere neden olmuştu.! 

YPR'de çekişmelerin ve kavgaların devam edeceği ve önümüzdeki süreçte de bu tür çatlak seslerin ve istifaların olacağı konuşuluyor.!

Kaynak Linki = 

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.