yeşilyurt
Malatya
17 Kasım, 2025, Pazartesi
  • DOLAR
    42.26
  • EURO
    49.07
  • ALTIN
    5726.6
  • BIST
    10.641
  • BTC
    103068.32$

Yeni Malatyaspor’da Futbolculara 1 Gün İzin


Yeni Malatyaspor’da Futbolculara 1 Gün İzin
 Süper Lig’in ilk iki haftasını 3 puanla kapatan Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 3. haftasında 26 Ağustos Cumartesi günü oynayacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarına 1 gün ara verdi. 
Ligin ikinci haftasında deplasmanda Sivasspor'a 2-0 mağlup olan Yeni Malatyaspor'da, Sivas'tan pazar sabahı dönülebildiği için oyunculara maç sonrası izin vermeyen teknik direktör Ertuğrul Sağlam, 1 günlük haftalık izni pazartesi gününe aldırdı. Bugünü izin yaparak değerlendiren futbolcular ve teknik heyet, yarın saat 17.30’da Antalyaspor maçı hazırlıklarına Nurettin Soykan Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla başlayacak.

 

Yeni transferler Arturo Mina, Batuhan ve Sadio Diallo’nun da takımla birlikte idmanlara katılacağı açıklanırken, teknik heyetin bu oyuncuları Antalyaspor maçına hazır hale getirmek için ekstra antrenmanlar yaptıracağı öğrenildi. Sahasında oynayacağı Antalya maçı öncesi sakat ve cezalı oyuncusu bulunmayan Evkur Yeni Malatyaspor, bu maçı kazanarak Sivas yenilgisini telafi etmeyi planlıyor. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!