Malatya’da Düğün Salonu Otoparkında Silahlı Saldırı: 1 Yaralı

Malatya’da bir düğün salonunun otoparkında silahla ayağından vurulan kişi hastaneye kaldırılırken, şüpheli araçla olay yerinden kaçtı.
Olay, Yeşilyurt ilçesi Yakınca Mahallesi’nde bulunan bir düğün salonunun otoparkında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle açılan ateş sonucu bir kişi ayağından yaralandı.
Şüpheli, olayın ardından araçla bölgeden uzaklaşırken ihbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Battalgazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Tedavi altına alınan yaralının ilk belirlemelere göre hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis ekipleri, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.