Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    64188.114$

Tahsin Yılmaz, Milletvekilliği Aday Adaylığını Açıkladı

Tahsin Yılmaz, Milletvekilliği Aday Adaylığını Açıkladı
14 Mayıs'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri için iş insanı Tahsin Yılmaz,aday adaylığı başvurusunu yaptı.

 

14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri için Malatya’dan Milletvekilliği aday adayı olan İş İnsanı Tahsin Yılmaz , “Ülkemize ve şehrimize hizmet için göreve talibiz” açıklamasında bulundu.
Adaylık başvurusunu Ak Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştiren ve 14 Mayıs Milletvekilliği Genel Seçimleri için başvuru dosyasını sunan İş İnsanı Yılmaz, Ak Parti’nin “Türkiye Yüzyılı” vizyonunun heyecan yarattığını ve Ak Parti çatısı altında bu hedefe katkı sağlamayı arzuladığını ifade ederek şunları söyledi.
“ Ak Parti güçlü lideri sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile büyük bir değişimi Türkiye’ye yaşatmıştır. Halkımız ülkemizin içerisinde bulunduğu sıkıntılardan Ak Parti iktidarı ile kurtulacağını biliyor ve buna inanıyor. Bu yüzden Ak Parti’nin “Türkiye Yüzyılı” vizyonu heyecan yaratmıştır. 14 Mayıs seçimleri bu açıdan önem taşımaktadır. Bu süreçte Ak Parti çatısı altında görev almak ve ülkemize hizmet etmek için milletvekilliği aday adaylığı başvurumuzu yaptık. Seçimlerin ülkemiz ve şehrimiz için hayırlı sonuçlar getirmesini diliyorum”
“YARALAR SARILACAK, TÜRKİYE DAHA DA GÜÇLENECEK”
6 Şubat günü Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin yaralarının en hızlı şekilde sarıldığını belirten, İş İnsanı Yılmaz, “ Büyük bir yıkım yaşadık ve çok canımızı kaybettik. Hayatını kaybedenlere Allah’dan rahmet kederli ailelerine başsağlığı ,yaralılarımıza da acil şifa diliyorum. İktidara geldiği günden itibaren Türkiye’nin büyük sorunlarını çözen Ak Parti bu felaket karşısında da en hızlı şekilde yaraları sarmakta. ‘Türkiye İçin, Malatya İçin Hemen Şimdi’ diyen Ak Parti ile bu süreç en hızlı şekilde işleyecek ve şehirlerimiz ayağa kalkacaktır. Biz inanıyoruz, yaralar sarılacak, Türkiye daha da güçlenecek.” dedi.
1976 yılında Malatya’nın Hekimhan ilçesinde doğan Tahsin Yılmaz, İlk ve orta öğrenimini Malatya’da tamamladı. İşletme bölümünde yüksek lisans eğitimini sürdürmekte olan Yılmaz, Tekstil ve inşaat sektöründe önemli projeleri hayata geçirmiştir. Yeşilyurt Belediyespor Kulüp Başkanlığı görevinde de bulunan Yılmaz, birçok sivil toplum kuruluşunda da görevler aldı . Kurulduğu günden itibaren Ak Parti üyesi olan Yılmaz, evli ve 4 çocuk babasıdır.
 
 
 
 
 
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!