akparti
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    35.08
  • ALTIN
    2296.2
  • BIST
    8997
  • BTC
    70550$

Ramazan Özcan Milletvekiliği Aday Adaylığını Açıkladı

Ramazan Özcan Milletvekiliği Aday Adaylığını Açıkladı
Uzun yıllardır Malatya Ticaret Borsası Başkanlığı görevinde bulunan Ramazan Özcan, Ak Parti’den Milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Uzun yıllardır Malatya Ticaret Borsası Başkanlığı görevinde bulunan Ramazan Özcan, Ak Parti’den Milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu. Kayısının sorunlarının çözümü sürecinde önemli çalışmalara imza atan Özcan, “Bu sıkıntılı dönemde, zorlu bir göreve talibiz. Malatya yeniden daha güçlü ayağa kalkacaktır” dedi. Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden, 14 Mayıs Milletvekili Genel Seçimlerinde aday adaylığı için istifa eden ve AK Parti il teşkilatına aday adaylığı başvurusunu yapan Ramazan Özcan, yaklaşık 5 yıldır sürdürdüğü Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde, Malatya’nın tarım ve hayvancılığına önemli katkılar sağlama adına birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirtirken,“ 2018 yılından itibaren görevde bulunduğum Malatya Ticaret Borsası’ndan arkadaşlarımızla birlikte önemli hizmetler yapma fırsatı buldum. Öncelikle birlikte çalıştığımız tüm arkadaşlarıma katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bugün ise Malatya’mıza bu sıkıntılı dönemde, daha fazla hizmet verebilmek için zorlu bir göreve talibim. 6 Şubat tarihinde yaşanan ve asrın felaketi olarak değerlendirilen büyük bir yıkım ile karşı karşıyayız. Bu felakette hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Malatya’nın yeniden çok daha güçlü bir şekilde ayağa kalkacağına inanıyorum. Bunun için üzerimize düşecek her türlü zorlu göreve talibiz” şeklinde konuştu. 

 

“MALATYA KAYISI İLE ESKİ GÜNLERİNE DÖNECEK” 

 

Dünya kuru kayısı üretim merkezi ve Avrupa Birliği Coğrafi İşaretli marka değeri olan Malatya’nın Kayısısı için Lisanslı depoculuk ve TMO’nun ürüne müdahale kararı ile ilgili sürecin iyi yönetildiğini, kayısının gerçek değerini bulduğu ve istikrarlı kayısı ihracat yolunun açıldığını vurgulayan Ramazan Özcan, Malatya’nın kent ekonomisinin canlanması açısından da kayısının önemine dikkat çekti. Özcan, yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Malatya deprem sonrası ciddi sıkıntılarla karşı karşıya kaldı. Gitmek zorunda kalanların dönmesi ve şehrin tekrar ayağa kalkması için ticari hayatın ve ekonominin hareketlenmesi gerekiyor. Malatya’yı her sıkıntılı dönemde ayakta tutan kayısı ekonomisi olmuştur. Bu dönemde de kayısı üreticilerimizin dönüşü, kayısı ihracatımızın hareketlenmesi şehrin eski günlerine dönüşü hızlandıracaktır. Biz görev süremiz içerisinde sadece kayısı konusunda değil, Hayvancılık OSB’nin hayata geçirilmesi ve süt toplama merkezi soğuk hava zinciri projeleriyle hem kırmızı et hem de süt hayvancılığının yaygınlaştırılması konusunda da önemli projeleri hayata geçirdik. İşte bu zorlu dönemde bu projeler önemli katkılar sağlayacaktır. Bu projelerin hayata geçirilmesinde bizlere desteğini esirgemeyen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Yarınlarda da önemli projelerin ülkemiz ve şehrimize kazandırılmasında etkili olmak, ülkemize ve şehrimize hizmet edebilmek için milletvekilli aday adayı oldum.

RAMAZAN ÖZCAN KİMDİR?

1971 Malatya doğumlu olan Ramazan Özcan ilk, orta ve lise öğrenimini Malatya da tamamladı. Ön lisans eğitimini Fırat üniversitesi Bingöl Meslek Yüksek Okulu- Elektrik Bölümünde gerçekleştiren Özcan, lisans öğrenimini ise Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Bölümü’nde tamamladı. İlk olarak 2018 yılında Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığı seçilen Özcan, 2022 Ekim ayında gerçekleştirilen Malatya Ticaret Borsası seçimlerini de yönetimi ile beraber tekrar büyük bir farkla kazandı. İş hayatıyla birlikte siyaset, cemiyet ve derneklerde önemli görevler alan Özcan, siyasi hayatının ilk yıllarında Anavatan Partisi Malatya Gençlik Kolları İl Başkanlığı, Anavatan Partisi Malatya İl Başkanlığı, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı, Anavatan Partisi ana kademe Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyeliği ve Teşkilat Başkan Yardımcılığı yaptı. 2014 yılında AK Parti’de Battalgazi Belediyesi Meclis Üyeliği ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliğine seçildi. 5 yıl boyunca Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Battalgazi Belediyesi’nde Malatya’ya hizmet etti. 

Ramazan Özcan, evli ve 3 çocuk babasıdır.

mücahit

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!