Malatya’da Mobilya İmalathanesinde Korkutan Yangın

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Çarmuzu Mahallesi Boncuk Sokak’ta bulunan bir mobilya imalathanesinde yangın çıktı.
Çarmuzu Mahallesi Boncuk Sokak’taki mobilya imalathanesinde çıkan yangın, Büyükşehir Belediyesi itfaiyesinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.
Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Çarmuzu Mahallesi Boncuk Sokak’ta bulunan bir mobilya imalathanesinde yangın çıktı. İhbar üzerine Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, olay yerine hızlı bir şekilde gelerek yangına müdahale etti.
Zamanında yapılan müdahale sayesinde yangın büyümeden kontrol altına alındı ve çevredeki binalara sıçraması önlendi.
Yangının çıkış nedeni ile ilgili incelemeler devam ediyor. Yangın sırasında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.