yeşilyurt
Malatya
05 Ocak, 2026, Pazartesi
  • DOLAR
    42.26
  • EURO
    49.07
  • ALTIN
    5726.6
  • BIST
    10.641
  • BTC
    103068.32$

Malatya’da 350 Konut ve 44 Dükkan’nın Anahtar Teslimi Yapılacak

Malatya’da 350 Konut ve 44 Dükkan’nın Anahtar Teslimi Yapılacak
Malatya’da Uçbağlar Mahallesi Rezerv Alan 28. Bölge’de yapımı tamamlanan konut ve ticari alanlarda anahtar teslimleri 5 Ocak Pazartesi günü başlıyor.

Malatya’nın Battalgazi ilçesine bağlı Uçbağlar Mahallesi (Göztepe ve Tandoğan) sınırları içerisinde yer alan Rezerv Alan 28. Bölge kapsamında inşa edilen 350 adet konut (2KD) ile 44 adet dükkân, altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarıyla birlikte tamamlandı.

Deprem sonrası kalıcı konut süreci çerçevesinde hayata geçirilen projede, konutların yanı sıra ticari alanlar, yol, altyapı ve çevre düzenlemeleri de bütüncül bir yaklaşımla tamamlanarak bölge yaşama hazır hale getirildi.

Tamamlanan konut ve iş yerleri için anahtar teslim sürecinin 5 Ocak Pazartesi günü itibarıyla başlayacağı bildirildi. Teslimlerin, hak sahipleri için oluşturulan planlama doğrultusunda gerçekleştirileceği ifade edildi.

Malatya Valisi Seddar Yavuz, projenin deprem sonrası iyileştirme sürecinde önemli bir aşama olduğunu belirterek, tamamlanan konut ve iş yerlerinin Malatya’ya ve hak s

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!