yeşilyurt
Malatya
21 Aralık, 2025, Pazar
  • DOLAR
    42.26
  • EURO
    49.07
  • ALTIN
    5726.6
  • BIST
    10.641
  • BTC
    103068.32$

Malatya Spor Camiasının Acı Kayıbı


Malatya Spor Camiasının Acı Kayıbı
Malatya Voleybol İl Temsilcisi, Voleybol Ulusal Hakemi ve emekli öğretmen Mehmet Aslan (62) kalp yetmezliğine bağlı olarak dün akşam hayatını kaybetti.
Malatya Voleybol İl Temsilcisi, Voleybol Ulusal Hakemi ve emekli öğretmen Mehmet Aslan (62) kalp yetmezliğine bağlı olarak dün akşam hayatını kaybetti. 30 yıl boyunca Malatya voleybolunda çeşitli görevlerde aktif olarak bulunan Aslan, bir süredir kalp yetmezliği şikayetiyle yoğun bakımda tedavi görüyordu.

 

Bugün öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Şehir Mezarlığı’nda defnedilen Aslan’ın cenaze törenine Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Akif Üstündağ ve Türkiye Voleybol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Genel Sekreteri Eyüp Bostancı da katıldı. Renkli kişiliği ve güler yüzü sayesinde herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişilik olan Aslan’ın cenaze törenine spor camiasından birçok isim katıldı.

Aslan, Malatya Voleybol İl Temsilciliği görevini aktif olarak yürütmekteydi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!