Malatya
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.47
  • EURO
    34.85
  • ALTIN
    2433.5
  • BIST
    10082.77
  • BTC
    62726.85$

Malatya CHP’de Bayramlaşma

Malatya CHP’de Bayramlaşma
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı’nın birinci gününde bayramlaşma programı düzenlendi. 

CHP Malatya İl Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma programına yoğun bir katılım oldu. Belediye başkanları, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, dernek ve oda başkanları ile çeşitli siyasi partililerin ve Cumhuriyet Halk Partililerin katıldığı bayramlaşma programında CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba da yer aldı. 

Milletvekili Ağbaba, bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, “Seçimi kazanmak için çok çalıştık. Ben hala seçimin nasıl böyle sonuçlandığına inanamıyorum. Oyumuzu 1977’den sonra çok artırdık. İlk kez yüzde 37 bandına geldik. Bunlar önemli sonuçlar. Bu sonuçların bir önemi de; artık Malatya’da yarın iktidara aday bir siyasetin olduğunu herkes biliyor. Bu sonuçlar en çok gençlerimizi ve çocuklarımızı üzdü ama birde umut oluşturdu” ifadelerini kullandı.

“Yola çıkarken Malatya’yı birleştirmeye geliyoruz” dediklerini hatırlatan Ağbaba, şunları kaydetti:
“Farklı siyasi görüşten, daha önce birlikte siyaset yapmadığımız insanlarla Malatya’yı ayağa kaldırmak için Malatya ittifakını kurmak istediğimizi söylemiştik. Toplumun çeşitli kesimleri bu ittifakı kurdu ve Malatya, Türkiye’ye örnek oldu. Bu yolda tabii ki Cumhuriyet Halk Partililer, sosyal demokratlar vardı, onlara da teşekkür ediyorum. Gittiğim her yerde ülkücüleri, milliyetçileri gördüm. Malatya ittifakının kurulmasında büyük fedakarlık ve emekleri var. Hiç beklentileri olmadan bu ittifakın itici gücü oldular. Bir öncesi seçimde AK Parti’ye oy veren genç muhafazakar kardeşlerimiz gittiğimiz yerlerde bizi Rabia işaretiyle karşıladılar. Onlara da teşekkür ediyorum. En çokta gençlere ve çocuklara teşekkür ediyorum. Çocuklar için umut oluşturduğumuz için çok mutluyum.”

Bundan sonraki süreçte yükünün ağır olduğunu ifade eden Ağbaba, “13 Şubat’ta adaylığım açıklanmıştı, yüküm ve sorumluluğum o günden 10 kat daha ağır. Hiç durmadan, yorulmadan, gece gündüz demeden çalışacağıma söz veriyorum. Seçilen muhtarlarımızın yanında olacağım. Malatya sahipsiz değil. Malatya için duvarları delecek, kapıları kıracak, masaları devirecek içimde bir heyecan var. Kavganın olmadığı barışın olduğu bir Malatya’yı hep birlikte inşa edeceğiz. Bundan sonra kavga yok, hep sevgi var. Ben Malatya milliyetçisiyim, şehrime ve şehrimin insanlarına aşığım. Malatya ve Malatyalılar için çalışacağım. İlçelerde seçilen belediye başkanlarımıza destek olacağım, tüm vücudumu taşın altına koyacağım. Belediye başkanlarımızın ne emirleri varsa Türkiye’de bütün kapıları açacağım. Sadece CHP’li değil diğer partilerin belediye başkanları da destek isterse elimden geleni yapacağım, destek olacağım. Malatya milliyetçisiyiz, ayrım yapmadan herkes için çalışacağız” diye konuştu. 

Ağbaba, seçimden bir gün sonra sokağa çıktığını ve çalışmalarını sürdürdüğünü kaydederek, “Bir seçim çalışması gibi yapmadım. İftarlarımız devam etti. Başkaları gibi seçim akşamı iftarı kesmedik. İftarlara devam ettik” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!