mormaş yeni
Malatya
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    69026.056$

Kahraman Kavuk,Aday Adaylığını Açıkladı

Kahraman Kavuk,Aday Adaylığını Açıkladı
AK Parti’de siyaset yaparak, bir önceki Dönem AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Kahraman Kavuk, Yeşilyurt Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adaylığını kamuoyuna qçıklayan iş insanı  Kahraman Kavuk, ‘’Böylesi olası bir afetten sonra yeniden, eskisinden daha güzel Yeşilyurt’u hep birlikte kuracağız, Asrın felaketinin İzlerini hep birlikte sileceğiz, yaralarımızı hep birlikte saracağız buna inancımız tamdır. ‘’ dedi.

KAYBEDECEK BİR SANİYEMİZ DAHİ YOK”

iş insanı Kahraman Kavuk, “6 Şubat tarihinde gerçekleşen asrın felaketi olarak nitelendirilen depremde kaybettiğimiz canlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Bu büyük afetin acılarını silmek mümkün olmayacak biliyoruz. Ancak yeniden eskisinden daha güzel Yeşilyurt’umuzu ve devletimizle, vatandaşlarımızla, esnaflarımızla hep birlikte kuracağız, asrın felaketinin izlerini hep birlikte sileceğiz, yaralarımızı hep birlikte saracağız, Buna inancımız tamdır. Kaybedecek bir saniyemiz dahi yok biliyorum’’ dedi.

KAHRAMAN KAVUK  KİMDİR ?

1974 yılında Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde doğdu. İlkokulu Malatya Derme İlkokulunda, orta ve lise öğrenimini Malatya Anadolu Lisesinde tamamladı.

Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldu. İstanbul Okan Üniversitesinde İşletme Dalında Yüksek Lisans yaptı.

1992 yılında ticaret hayatına başladı. 2008 yılında Akaryakıt, Hazır Beton ve İnşaat sektörlerinde faaliyet gösteren aile şirketi Kavuksan A.Ş.’yi babası Av. Ramazan Kavuk ile birlikte kurdu. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanıdır.

2013-2014 yıllarında Yeni Malatyaspor’da As Başkanlık yaptı. 2016-2018 yılları arası Malatya Büyükşehir Belediyespor’da Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

2017 yılından itibaren MADER Malatya Akaryakıt ve Otoğaz Satıcıları Derneğinde Başkan Yardımcılığı görevi devam etmektedir.

AK Partinin kuruluşundan itibaren aile bireyleri olarak partinin çeşitli kademelerinde aktif görevlerde bulundu. 2018 yılında İhsan Koca Başkanlığında oluşturulan AK Parti Malatya İl yönetiminde görev alarak İl Başkan Yardımcısı oldu. 2020 yılında yapılan kongrede tekrardan İl Yönetimine seçilerek İl Başkan Yardımcılığı görevine devam etti. Seçim İşleri ve İnsan Hakları Başkanlığı görevlerini yürüttü. 28. Dönem AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı oldu.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!