Malatya
29 Nisan, 2025, Salı
  • DOLAR
    38.32
  • EURO
    43.77
  • ALTIN
    4105.0
  • BIST
    9.358
  • BTC
    92349.288$

Geleneksel Spor Branşları Tesis Sıkıntısı Çekiyor


Geleneksel Spor Branşları Tesis Sıkıntısı Çekiyor
Malatya Geleneksel Spor Dalları İl Temsilcisi Suat Yıldız, tesislerin yoksunluğundan dolayı Geleneksel Spor branşlarında faaliyet yapmakta zorlandıklarını söyledi.
Malatya'da yaşadıkları tesis sıkıntısına karşın kendi imkanlarıyla faaliyet yapmaya çalıştıklarını dile getiren Yıldız, "Malatya'da 2 tane atlı cirit kulübümüz var. Ancak gerek tesis gerekse de maddi imkansızlık nedeniyle istediğimiz faaliyetleri düzenleyemiyoruz" dedi.
Yıldız, kulüplerin atlarını satmak zorunda kaldıklarına da dikkat çekerek, "Kulüplerimiz atlarının bir kısmını veya tamamını satmışlardır. Bu kulüplerin ayağa kaldırılması için ve Atlı Cirit’i yaşatabilmemiz için mülki amirler yerel yönetimler ve siyasilerimizden destek bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!