Malatya
30 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.42
  • EURO
    34.83
  • ALTIN
    2432.1
  • BIST
    10082.77
  • BTC
    64303.93$

Başkan Gök’ten Alparslan Türkeş’i Anma Mesajı

Başkan Gök’ten Alparslan Türkeş’i Anma Mesajı
Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in Vefatının 27. Yıldönümü münasebetiyle bir anma mesajı yayınladı.

Başkan Gök, Yayınladığı mesajda; “Tarihten geleceğe giden yolculuğun son yüzyılında ülkemizin geleceği hususunda söz sahibi olmuş, son 55 yıla damgasını vurmuş Milliyetçi Hareket Partisi’nin, öncelikli mücadele maksadı ve varlık nedeni olan milli bekanın kopartılmadan devamını sağlamayı hedef edinmiştir. Muzaffer olmuştur, milliyetçilik şuurunun muayyen ve mukaddesatı yüksek bir lideri olarak son nefesine değin ilkelerinden taviz vermemiştir.” diyen Başkan Gök’ün mesajının devamı şöyle;

TEHDİTLER KARŞISINDA ZAAF GÖSTERMEYEN YÜKSEK BİR ŞUURDU

“Bugün, Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’in vefatının 27. Senesidir. Namı diğer Avşar Ali; milletimizin takdir ve taltifine hak kazanmış müstesna bir dava ve siyaset insanıydı. Fani hayatının tamamını ülkesine, milletine ve ülkülerine adamıştı. Milli ve manevi değerlerimizi her daim rehberi yapmış, Türk siyasetini zamanlar üstü bir perspektiften, tarih ve kültür piramitinden  anlatmayı başarmıştı. Türkiye’nin çetin ve zorlu dönemlerinde taviz vermeden ve teslimiyete düşmeden sağlam ve sağduyulu bir mizaç ile haklı mücadelesine ve milletten ibaret bir fikir muhtevasına tam olarak hakimdi. Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş; tehlikeler karşısında sarsılmayan duruş, tehditler karşısında zaaf göstermeyen yüksek bir şuurdu. Türk Milleti’nin öz benliği, atası, kadim ve ulvi lideri idi. 

Tarihten geleceğe giden yolculuğun son yüzyılında ülkemizin geleceği hususunda söz sahibi olmuş, son 55 yıla damgasını vurmuş Milliyetçi Hareket Partisi’nin, öncelikli mücadele maksadı ve varlık nedeni olan milli bekanın kopartılmadan devamını sağlamayı hedef edinmiştir. Muzaffer olmuştur, milliyetçilik şuurunun muayyen ve mukaddesatı yüksek bir lideri olarak son nefesine değin ilkelerinden taviz vermemiştir.

Ülkemiz üzerinde oynanan başkalaşma, yabancılaşma ve yozlaşma hareketlerinin karşısında duran aşılması imkansız hisardı. Düşülmüş tuzakları, yazılan habis senaryoları bir bir yerle yeksan eden Başbuğumuz; suikaste uğrayan millet varlığının ve benliğininin önündeki engelleri yıkıp; milli benliğin tıpkı göndere çekilen bir bayrak gibi yükselişinin en kadim icracısı olarak adını kadim milletimizin hafızasına adeta kazımıştı.

Tam 27 sene evvel aramızdan bedenen ayrılışının elemini ve kederini en derinden hissettiğimiz Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’e Allah’tan gani gani rahmetler diliyorum. Mekanı cennet, kabri nur deryası olsun.”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!