Ak Partililer Kongre İçin Ankara'ya Doğru Yola Çıktı

Ankara’da 12 Eylül’de yapılacak olan AK Parti kongresine katılmak üzere Malatya’dan çok sayıda partili otobüslerle yola çıktı.
Ankara’da gerçekleştirilecek olan kongre için Malatya’da yeni belediye meydanında otobüs kaldırıldı. AK Parti Malatya İl Teşkilatının yanı sıra Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe teşkilatlarına bağlı yaklaşık 600 kişi Ankara’da yapılacak olan kongreye katılmak üzere yola çıktı. İl Başkan Vekili Mahmut Öner Özer, AK Parti kongresine katılmak üzere Malatya’dan 10 otobüs ve bunun yanı sıra özel araç ve uçakla birlikte 600’e yakın partilinin kongreye katılmak üzere Ankara’da olacağını söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanvekili Şefik Şengün de, yapılacak olan kongrenin Malatya ve ülkeye hayırlar getirmesini dileyerek, kongre öncesi tüm hazırlıkların tamamlandığını ve konvoy halinde Ankara’ya 10 otobüsün yola çıkacağını söyledi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.